ZETApress

hírportál

Bangó Margit autóbalesete

Bangó MargitBangó Margit és zenekara augusztus 29-én szombaton a nagykaposi Lecsófesztiválra tartott fellépni és zsűrizni. Útjukat egy váratlan autóbaleset árnyékolta be: a zenekart szállító jármű egy kamionba ütközött hátulról ? tudatta Aradi Rebeka, Good PR Solution.

? A nagy csattanást követően kifejeltem a szélvédőt. Nagyon megijedtem, de a jó Isten velem volt, és úgy tűnik, nem történt komolyabb baj, csak a fejbúbom sérült meg és megütöttem magam ? mesélte a művésznő, akit így hiába is vártunk másnap a margitszigeti Szépkorúak Fesztiválján. (Erről idekattintva olvashatunk.) Az autójuk ugyan összetört, ám barátok segítségével a zenekar mégis időben eljutott Nagykaposra. ? Ideges voltam, fájt a fejem, szédültem, a nyakam, a lábam és a mellkasom itt-ott bekékült, de imádkoztam, hogy legyen erőm fellépni és ne kelljen cserben hagynom a lelkes közönséget. Végül összeszedtem magam, majd smink és ékszerek nélkül ülve énekeltem végig a koncertet ? nyilatkozta Bangó Margit, aki unokája, Tina unszolására felkeresi a gerincspecialistáját egy teljes körű kivizsgálás miatt, hogy az egész család megnyugodhasson.

A művésznő egyébként a nyári szünetről visszatérő, Sláger TV-n szerdánként 20 órától futó Halk zene szól az éjszakában felvételein dolgozik épp. A műsorban felcsendülő dalok közül néhányat Bangó Margit meghívott vendégeivel közösen énekel el. ? Nem ismerek betegséget, az emberek szórakoztatására tettem fel az életemet, a zenémmel boldogságot szeretnék szerezni, minden erőmmel ezért hajtok. Hamarosan különleges hangzásvilágú új dalaim is napvilágot látnak majd ? tette hozzá a művésznő, aki a napokban a családjával foglalkozó sajtóhírekre is reagált. ? Szeretném, ha békén hagynák a családomat és nem vájkálnának az életemben! Nem kívánok nyilatkozni a magánügyeimről, eddig is csak nagyon kivételes esetben és diszkréten tettem ? mondta a Sláger TV sztárja, aki most mesélt először a baleset részleteiről.

Szóljon hozzá!