ZETApress

hírportál

Várkerti koncertek

Várkert BazárÉlő ünnepi koncertközvetítés lesz a MinDig TV Applikációban a Várkert Bazárból augusztus 20-án csütörtökön ? tudatta Tóth András, az Antenna Hungária Zrt. kommunikációs igazgatója.

Az Antenna Hungária a Honvédelmi Minisztérium megbízásából augusztus 20-án élőben közvetíti az ünnepi koncerteket a Várkert Bazárból. Azok sem maradnak le a változatos programról, akik nem tudnak részt venni az eseményen, hiszen a MinDig TV Applikációban országszerte élőben követhetik a rendezvényt államalapító Szent István ünnepén. 16:30-kor kezdődik a Hot Jazz Band koncertje. A csapat muzsikája a húszas-harmincas évek forródzsessz-éráját idézi. 18 órakor veszi kezdetét az idén 10 éves Irie Maffia műsora. A banda zenéjében a reggae, hiphop, rock és funky határai mosódnak egybe. 19:30-kor a magyar népzenei élet elismert közreműködője, az immáron több mint 20 éves Csík Zenekar lép a színpadra.

A MinDig TV Applikáció Magyarország egyik legnépszerűbb, ingyenes applikációja. Közel egymillió letöltéssel büszkélkedhet a négy platformon ? iOS, android, Windows Phone és Windows 8 ? elérhető alkalmazás. Segítségével élőben, akár HD-minőségben is élvezhetjük a közszolgálati tévécsatornák és az euronews 4 nyelven elérhető programját. Folyamatosan frissülő videotárából szintén ingyenesen válogathatunk. Emellett rendszeresen találkozhatnak a felhasználók a MinDig TV Extra kínálatába tartozó tévécsatornák, illetve egyéb kulturális programok élő adásával is.

Szóljon hozzá!