ZETApress

hírportál

BKK a Fesztiválért!

Sziget Fesztivál 2015Utazzon idén is a BKK járataival a Sziget Fesztiválra! Augusztus 10-e 17-e között (hétfőtől hétfőig) rendezik meg a 23. Sziget Fesztivált az Óbudai-szigeten. A BKK sűríti az augusztus 9-étől újra a teljes vonalon közlekedő H5-ös HÉV-et és a 6-os villamost, nagyobb járműveket közlekedtet a 901-es és a 918-as éjszakai autóbuszvonalakon, valamint rendkívüli járatokat is indít.

A BKK javasolja a közösségi közlekedés használatát, hogy a fesztiválozók a lehető leggyorsabban juthassanak el az Óbudai-szigetre. Az augusztus 6-án csütörtöktől érvényes CityPASS karszalaggal ingyenesen vehető igénybe a közösségi közlekedés ? tudatta a BKK Kommunikáció. Az idei Fesztivál idején nappal sűrűbben jár és éjjelente is közlekedik a H5-ös HÉV, a 6-os villamos éjszaka gyakrabban indul, nagyobb kapacitású járművek közlekednek a 901-es és a 918-as éjszakai járatokon, rendkívüli hajójáratok indulnak, a CityPASS-szal rendelkezőknek a Ferihegyi Repülőtér és a Sziget között közvetlen transzferbuszokat biztosítanak.

A BKK a Sziget Fesztiválon

Augusztus 10-én hétfőtől a rendezvény végéig a BKK egy ügyfélponttal jelen lesz a Sziget Fesztiválon. Az erre az alkalomra átalakított Ikarus 260-as busz minden nap 10 és 18 óra között várja a fesztiválozókat a főbejárattól nem messze, a K-híd közelében, ahol lehetőség lesz a különböző jegyek és bérletek megvásárlására, valamint a nyitva tartás teljes ideje alatt hasznos információkat tudhatnak meg a szigetlakók a termékekről, szolgáltatásokról. A BKK kollégái több nyelven segítenek abban is, hogyan juthat el az érdeklődő úti céljához Budapesten közösségi közlekedéssel.

MOL Bubi a Szigeten: A fesztiválon lehetőség lesz MOL Bubi kerékpárok kipróbálására egy ? a fesztiválra kitelepített ? demó gyűjtőállomásnál. Itt az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a MOL Bubi közbringa rendszer használatáról is. Utazzon tömegközlekedéssel a Sziget Fesztivál helyszíneire, az Óbudai-szigetre! Az Óbudán található fesztivál megközelítésére elsősorban a H5-ös HÉV ajánlott, amelyről a Filatorigát megállóban kell leszállni; de megközelíthető a rendkívüli hajójáratokkal, illetve a 9-es és a 86-os busz Óbuda, Bogdáni út végállomástól, valamint a Kaszásdűlő H megállóhelytől a 34-es, a 106-os és a 134-es autóbusszal is a Belváros, Kőbánya és Dél-Buda felől. A nappali és az éjszakai tömegközlekedési hálózatot és a Sziget Fesztivál helyszínének megközelítését a mellékelt térképek segítik.

A CityPASS bérlet augusztus 6-án csütörtökön 00 órától augusztus 18-én kedden 24 óráig érvényes, ára: 9900 forint. A CityPASS 48 órás karszalag a kiváltás napjától másnap éjfélig érvényes, ára: 3600 forint. A CityPASS karszalag a BKK reptéri Ügyfélpontjain és a Sziget árusítóhelyein is megvásárolható. A CityPASS karszalag a fesztiválra való belépésre nem jogosít. A fesztiválozóknak jó szórakozást kíván a BKK!

Szóljon hozzá!