ZETApress

hírportál

Zsuzsi újra szabadtéren

Koncz ZsuzsaKoncz Zsuzsa különleges koncertre készül. Már hosszú ideje nem adott önálló szabadtéri koncertet ? ez a széria azonban augusztus 16-án véget ér, a művésznő ugyanis 2015-ös turnéjának egyik legizgalmasabb fellépésére készül: a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon áll a közönség elé.

A Sláger Híradó stábja elkísérte az énekesnőt a helyszínre és exkluzív interjút is készített vele ? a csütörtöki adásban Koncz Zsuzsa a koncert előkészületeiről is mesél majd. Koncz Zsuzsa hosszú kihagyás után újra szabadtéri önálló estet ad ? a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon énekel majd augusztus 16-án. ? Annak idején, főleg az Illés zenekarral számtalan szabadtéri koncertet adtunk, aztán ennek a szériának vége lett, és tulajdonképpen nagyon-nagyon hosszú évek óta először most énekelek majd újra szabadtéri színpadon. Egy komplett műsorral készülök ? mesélte a Kossuth-díjas énekesnő. A margitszigeti eseményre a jegyek egyébként már hetekkel ezelőtt elkeltek. ? A hely gyönyörű, fantasztikusak az adottságai. Nagy várakozással nézek a koncert elé, és remélem, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk! ? bizakodott a művésznő, akit a Sláger TV stábja kísért el a helyszínre.

Sláger TVA dalokat az énekesnő már gondosan kiválogatta a különleges koncertre, ám nehéz volt eldöntenie, hogy melyeket kell kihagynia a repertoárból. ? Ezek a dalok úgy hozzám nőttek, mint az ujjaim meg a végtagjaim, tehát egy kicsit saját magamból ?darabolom le? azokat, amelyekre nem marad idő ? árulta el a művésznő. Augusztus folyamán Koncz Zsuzsa több koncertet is ad majd, ezért idén a nyaralást kicsit előrébb hozta, és reméli, hogy a fellépések után ismét pihenhet majd. Az énekesnő a Sláger Híradóban további részleteket árul el a margitszigeti koncert előkészületeiről. Koncz Zsuzsa a Sláger TV műsorán július 30-án csütörtökön 17 órától látható! ? tudatta Aradi Rebeka, Good PR Solution.

Szóljon hozzá!