ZETApress

hírportál

Szépségek 165 cm alatt

Szépség 165 cm alattMiss Short and Sexy szépségverseny volt tegnap este fél 8-tól 9 óráig Újbudán, a Vízpart utcai Cafe Del Rióban Bálint Antónia műsorvezetésével. A megmérettetés azért jött létre, hogy a 165 cm alatti lányok több lehetőséget kapjanak, és általános elfogadottságuk nagyobb legyen a szépségiparon és a modell világon belül.

Személyes tapasztalataink alapján, az alacsony lányokat erős hátrány éri minden szépségversenyen. Úgy gondoljuk, a divatszakma nem használja ki kellőképpen a csinos alacsony lányok adta lehetőséget ? tudtuk meg Sárréti Anita sajtómenedzsertől. A verseny állomásain és kapcsolódó programjain a lányok szervezetten találkozhattak későbbi potenciális munkaadókkal. Ezt a törekvést a média bevonásával is erősítették.

Már az első héten elérték azt a jelentkezőszámot, amivel a versenytársak zárják a jelentkezési időszakot. Induló versenyként, annak ellenére, hogy kisebb célcsoportot fednek le, igen nagy érdeklődést, figyelmet sikerült elérniük, a versenyre ugyanis 342 lány jelentkezett. A már piacon lévő versenyekkel ellentétben igyekszünk hangsúlyt fektetni a verseny tisztaságára és szakmaiságára, többek között gondosan megválasztott zsűrivel, szigorú szabályozással és közjegyző bevonásával.

Jelentkezni weboldalukon lehetett. A jelentkezők közül a középdöntőbe zsűri döntése alapján száz lány jutott, akik személyes fordulóban mutathatják meg magukat. A május 9-ei középdöntőn két fordulóban mutatkoztak be a lányok, a zsűri 15 továbbjutót választott, a közönség további 1 lányt juttat tovább. A július 1-jén szerdától 4-én szombatig tartó felkészítő táborban a lányok többek között a döntő koreográfiát sajátították el, emellett edzési, étkezési, smink és protokoll tanácsokat is kaptak: olyan irányokat, amiket a későbbi karrierjük építése során használni tudnak.

A tegnap esti döntőn, a nagyszabású rendezvényen három fordulóban mutatkoztak be a lányok, akik közül a három helyezett és a különdíjasok kiválasztásra kerültek. Sajtómunkatársak, sztárok és celebek bevonásával színvonalas este kerekedett. A győztesek modellszerződést kaptak, a verseny elérte célját: a győztesek modell lehetőségei széleskörűen kiaknázhatóak lesznek a divatiparban.

Szóljon hozzá!