ZETApress

hírportál

Szépségek a Dunán

Kép 1889Több mint ezer jelentkező közül került ki az a huszonegy lány, akik közül tizenhatan június 21-én vasárnap a Duna csatorna élő adásában mérkőzik meg egymással a Magyarország szépe címért ? derült ki a délelőtti sajtótájékoztatón a városligeti Robinson Étteremben, ahol Vigh Alex fényképezett.

A lányokat a szépségük mellett rátermettségük, nyelvtudásuk, tájékozottságuk alapján választotta be egy szakmai zsűri a legszebbek közé. A középdöntőbe ötvenen, a döntőbe huszonegyen jutottak tovább, akik a végső megmérettetésig egy felkészítő táborban vesznek részt. A táborból csak tizenhatan jutnak be a Tatár Csilla és Harsányi Levente vezette élő műsorba.

A csatorna június 20-án, a döntő előtti szombaton levetíti azt a rövid filmet, amely bemutatja a verseny válogatóját, a lányok felkészülését, a táborban töltött heteiket, végül a finalistákat is ? mondta el Tatár Csilla. A másnapi Magyarország szépe versenyen a zsűri egy királynőt és két udvarhölgyet választ ki, de a közönség is szavazhat a neki legjobban tetszőre. A megmérettetés győztese képviseli majd Magyarországot a Miss World 2015 nemzetközi döntőjén a kínai Szanjában. Kulcsár Edina, a 2014-es királynő a világverseny tavalyi londoni döntőjén a második helyezést érte el. A Miss World szépségversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő pedig 26 évvel ezelőtt szerepelt rajta először.

2 hozzászólás

  1. Kiss Daniella mindent vitt. A 08. számú 21 éves lányt választotta 2015 legszebb lányának a Magyarország Szépe verseny 12 tagú zsűrije, így ő képviseli majd hazánkat a Miss World 2015 nemzetközi döntőjén a kínai Szanjában – láttuk tegnap este a Dunán. Első udvarhölgyének a 10. számú, 21 éves Lepp Dorina Ágnest, második udvarhölgyének pedig a 14. számú, 19 éves Steingruber Virágot választották az ítészek. A közönség is Daniellát találta a legszebb magyar lánynak az SMS-szavazáson, s az internetes szavazáson is ő nyerte el a legszebb mosolyú lány címet.

Visszajelzések

  1. Miniszteri szalagátvágás | ZETApress