ZETApress

hírportál

Szépségek a tv2-n

A tavalyi győztesHolnap este 21 órától látványos gálaműsor keretében választják meg a Miss Universe Hungary 2015 szépségkirálynőjét. A fináléba jutott 16 gyönyörű lány mellett fergeteges show-műsor gondoskodik az Erkel Színház közönségének és a tv2 nézőinek szórakoztatásáról ? tudatta a tv2 Sajtószoba.

Az est házigazdái Czippán Anett és Szabó Kimmel Tamás lesznek. Idén nem egyen-szépségek közül kerül ki a királynő, hanem a négy előválogató több száz jelentkezője közül az elő-zsűri megtalálta a szép lányok között is igazi egyéniségként kiragyogó jelentkezőket. A döntő különlegessége, hogy a szakmai zsűri által kiválasztott öt lány közül a közönségszavazatok alapján dől el, kinek a fejére kerül a gyémántkorona. A győztes többek között egy autóval lesz gazdagabb és részt vehet a Miss Universe világdöntőjén.

A jogtulajdonos Vajna Tímea magas színvonalú műsort ígér. ? Különleges dekorációt álmodtunk meg, nagy hangsúlyt fektetünk a designra, lakás méretű LED-falakkal, látványtechnikai elemekkel fokozzuk a hangulatot. Táncosok, hazai sztárok, énekesek, szerepelnek majd a színpadon és természetesen a gyönyörű 16 királynő-jelölt, akik igazi csillagokként tündökölhetnek majd a hollywoodi show-ban. Egy külföldi világsztár is érkezik a döntőre, aki a zsűriben foglal majd helyet. A Fény Éve jegyében különösen hangsúlyos lesz a show világítása, hogy a Miss Universe Hungary 2015 döntősei megmutathassák az igazi szépség ragyogását.

Látványos show-műsor lesz a Miss Universe Hungary. A tv2 nézői holnap élőben követhetik a Miss Universe Hungary szépségkirálynő választást. Az Erkel Színházból közvetített versenyen sztárfellépők színesítik a show-t. Czippán Anett és Szabó Kimmel Tamás vezetésével 21 órától a tv2-n élőben lesz látható a Miss Universe Hungary szépségkirálynő választás. A műsorban a főszerep természetesen a lányoké lesz, de neves énekesek is gondoskodnak majd a nézők szórakoztatásáról. A fellépők között lesz többek között Radics Gigi, a Rising Starból ismert Fehérvéri Gábor Alfréd és Gondi Helén, Nika, Pély Barnabás és Szabó Kimmel Tamás is.

A döntő rendhagyó színpadképe sem a szépségversenyek sztenderdjeire épül. A legprofibb technikai elemeket vetik be a látvány és a hangulat fokozására: Vajna Tímea 220 négyzetméteres LED-falat és különleges kifutót álmodott meg, amelynek vége a zsűrihez vezet. Az ítészek között szakemberek, üzletemberek foglalnak majd helyet és érkezik egy világsztár is. A show megvalósításához 130 ember munkája járul hozzá. ? 2015 a fény éve, épp ezért minden szempontból a csillogást szerettük volna hangsúlyozni, ezzel is kiemelve az Erkel Színház adottságait, illetve pompáját formába önteni a látványtervező és a koreográfus segítségével. A lányok gyémánt kiegészítőket viselnek majd az est folyamán, s mivel több millió forintot érő ékszerekről van szó, kiemelt biztonsági szolgálat vigyázza majd őket, akárcsak a gyémánt koronát ? mondta Vajna Tímea, a szépségverseny tulajdonosa.

2 hozzászólás

  1. A 16. rajtszámú 20 éves budapesti Nagy Nikoletta lett az idei szépségkirálynő, így ő képviselheti hazánkat a világszépe választáson. Akadályoztatása esetén a 2. rajtszámú 20 éves békési Kónya Petra helyettesítheti őt a világversenyen ? tudtuk meg a tv2 élő adásából.

  2. Hallo! Ich möchte Nikoletta Nagy gerne kennenlernen… Grüße aus Germany!!!