ZETApress

hírportál

Caramel Daviddal

Craig David és Caramel szuperkoncertjeCraig David és Caramel szuper-koncertje lesz a Syma Rendezvényközpontban a Kodály Filharmonikusokkal május 3-án vasárnap ? tudtuk meg Jánosi Katától. Igazi koncertcsemegének ígérkezik Craig David és Caramel szuper-koncertje.

A Syma Rendezvényközpontban egy olyan egyedülálló zenei koncertélménynek lehetünk részesei, amely nem csak Európában, de a világon is egyedülálló formációban mutatja be az angol szupersztárt! Craig David karrierje rádiós és klub DJ-ként indult és egyedülálló tehetségének köszönhetően vált rövid idő alatt szupersztárrá. 13 top slágerrel, 13 milliós lemezeladással és szerte a világon telt-házas koncertekkel Anglia első számú férfi szóló előadójának számít. Mindezt úgy sikerült elérnie, hogy hihetetlen üzleti sikerek mellett zenei és emberi hitelességét is meg tudta őrizni.

A lecsupaszított akusztikus hangzástól az elektronikus beütésű R&B-ig, több fajta stílussal próbálkozott és lett sikeres. 13 Top 10-es dalával, köztük a Fill Me In, 7 Days, Walking Away, What’s Your Flava, Hot Stuff (‘Let’s Dance’), valamint Stinggel közös óriási duettje, a Rise and Fall révén Craig neve eggyé vált a zenei sokszínűséggel és minőséggel. Azt, hogy népszerűsége az elmúlt években mit sem fakult, bizonyítja, hogy a nézők Craig Born To Do It lemezét az MTV történetében, a második legnagyszerűbb albumának szavazták meg, közvetlenül Michael Jackson: Thrillere mögött. Most már biztosan kijelenthetjük, hogy három telt-házas Wembley Arénás show-ja után május 3-án vasárnap Craig David a Kodály Filharmonikusokkal egy egyszeri és megismételhetetlen zenei csemegével kápráztatja el a magyar közönséget, mely állomás egyetlen európai koncerthelyszínként került be Craig koncertnaptárjába.

Szóljon hozzá!