ZETApress

hírportál

Mindjárt itt a Slipknot

SlipknotMár csak két hét van hátra, hogy Corey Taylor bandája, a Slipknot 11 év után visszatérjen Budapestre és február 5-én lehengereljék magyar rajongóikat ? tudatta Márkus Éva Marketing & PR Director. Októberi előzetesünk idekattintva olvasható.

A világ egyik legnépszerűbb metál bandája Milánóból érkezik Budapestre, és rögtön a fellépésük után tovább is utaznak Berlinbe a következő koncertjükre. Extrém előadásmódjukat hatalmas pirotechnikai kiegészítőkkel teszik még látványosabbá, tűzoszlopok, lángnyelvek és robbanások színesítik majd a színpadi jelenlétet. Ahogy a turné többi helyszínén, nálunk is kora reggel kezdik építeni majd a színpadot az arénában, amiben 65 magyar fog segíteni a produkciónak. Az 5 kamion, 9 busz és 3 furgonnal szállított felszerelés a koncert technikai cucca mellett egy saját konyhát is tartalmaz, ugyanis a csapattal egy szakács is utazik a turnén, aki minden városban maga főz a teljes stábra.

A Slipknot tagjai a zenekari öltöző mellé egy külön próbahelységet is kérnek a színfalak mögött, ahol bemelegíthetnek és némi örömzenéléssel turbózzák fel magukat a színpadra lépésük előtt. Az öltözőjükben 21C fokos hőmérsékletet kérnek biztosítani ?normál komfort faktorként?, a szokásos kanapék, fotelek, állólámpák, dohányzóasztalok és természetesen a széles-sávú internet mellett. A koncertről nem lehet sem audio-, sem videó-felvételt készíteni, illetve a bejáratoknál kiszűrik még a professzionális fényképezőgépeket, üvegeket, palackokat, lézerpontozókat, láncokat és boxereket is, melyeket szintén nem lehet a koncertre bevinni. Tervezett kapunyitás 19 órakor, a King 810 kezdi majd az estét 20 órakor, a Slipknot 21:20 magasságában lép színpadra. Jegyek korlátozott számban még kaphatók a weboldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

Szóljon hozzá!