ZETApress

hírportál

Slipknot az Arénában

Slipknot a SportarénábanBüszkén jelentjük, hogy a többszörös platinalemezes és Grammy-díj nyertes maszkos bestiák, a SLIPKNOT tagjai végre készen állnak a régóta várt visszatérésre, amelynek Budapest is része lesz 2015. február 5-én csütörtökön a Prepare For Hell turnéjuk keretében ? tudatta Márkus Éva Marketing & PR Director.

Corey Taylor, a SLIPKNOT frontembere megerősítette: A mostani turnéba megpróbáltunk annyi állomást belezsúfolni, amennyit csak tudtunk. Visszatérünk azokért, akiknek köszönhetjük, hogy ez az egész elindult, felfutott és megállás nélkül zakatol: visszatérünk HOZZÁD! Szóval készülj? Hamarosan pokollá változtatjuk a színpadot!

A SLIPKNOT az elmúlt évek egyik legsikeresebb metál-együttese, amit a maguk kissé szélsőséges zenei stílusával és nem mellesleg brutális színpadi teljesítményükkel értek el. A zenekar szintén jól ismert sajátos megjelenéséről: a tagok egyforma egyenruhát viselnek, mindegyikük egy-egy számot kapott a csapaton belül és mindegyik tag rendelkezik egy egyéni stílusú maszkkal, amely saját bevallásuk szerint belső érzésvilágukat fejezi ki.

Pályafutásuk alatt a SLIPKNOT folyamatosan fejlesztette imidzsét, gyakorlatilag minden új lemezhez újabb megjelenést kreálnak maguknak. A purgatóriumi banda várva várt új, 6 év után az első stúdióalbuma, a 5: The Gray Chapter október 20-án hétfőn jelenik meg, de már elő-rendelhető iTunes-on. A SLIPKNOT rendkívül látványos, lebilincselő és kaotikus show-it gyakran legendaként őrzi az emlékezet, ezek a koncertek ? most új maszkokkal és színpadi látvánnyal ? kihagyhatatlanok!

A Prepare For Hell turné 2015. február 5-i, a Budapest Arénában megrendezésre kerülő koncertjére jegyek október 17-én pénteken délelőtt 10 órától kaphatók a weboldalon keresztül. Ugyanitt extra VIP ? Early Entry, Hot Ticket és Meet & Greet csomagok ? is elérhetők a bulira. Különleges elővásárlási lehetőség a hivatalosan regisztrált rajongók számára mától a banda honlapján keresztül. Regisztrálni idekattintva lehet. A budapesti koncertre limitált számú kiemelt állójegy is kapható lesz a normál álló-, illetve a 3 különböző árkategóriában választható ülőjegyek mellett.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XEEasR7hVhA[/youtube]

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Mindjárt itt a Slipknot | ZETApress

Szóljon hozzá!