ZETApress

hírportál

Szülinap a Jóban Rosszban

Ottó elcsípi Konrádot: Mihályfi Balázs és Posta LajosTizedik születésnapját ünnepelte a héten a Jóban Rosszban ? tudatta a tv2. Mindent elsöprő, reménytelen szerelem, megdöbbentő családi titok, vérre menő hatalmi harc. Csak pár mozzanat a Jóban Rosszban történetéből.

Csillagkút élete immár tíz éve zajlik hétköznap esténként a tv2 nézői szeme láttára drámai, megható és szerelmes pillanatokkal, amit a sorozat jelenlegi és volt színészei egy közös bulin ünnepeltek meg. Ma tíz éve, 2004. január 23-án került a tv2 képernyőjére a Jóban Rosszban első epizódja, a héten már a 2554. rész forog. A sikersorozat elmúlt tíz évében a szerelmi drámáktól kezdve, egy sorozatgyilkos ámokfutásán keresztül, a reménytelen szerelmes történetig minden megtörtént Csillagkút lakóival.

A sorozat alkotói, jelenlegi és egykori színészei közösen ünnepelték meg a Jóban Rosszban 10. születésnapját. A Csillagvirág klinika lobbyjában együtt vágta fel a hatalmas születésnapi tortát Nagy Adri, Legerszki Kriszti, Fábián Anita, Végh Judit, Bálizs Anett, Kondákor Zsófi, Kárpáti Rebeka, Vida Sári, Szabó Dóra, Létay Dóra, Brózik Klári, Szorcsik Viki, Várdai Anikó, Fridel Fruzsi, Siménfalvy Ágota, Nagyváradi Erzsébet, Madár Vera, Bálizs Anett, Gesztesi Károly, Mihályfi Balázs, Gazdag Tibor, Posta Lajos, Dózsa Zoltán, Kedvek Richárd, Baronits Gábor, Cs. Németh Lajos, Adányi Alex és Előd Álmos.

Szóljon hozzá!