ZETApress

hírportál

Quimby Telekomon

Quimby varázszeneOrszágos szobakoncerttel támad a Quimby. Nagybetűs felszabadultságot, próbatermi csomagolásban megvalósuló, telt-házas Varázszenét ígér a Telekom jóvoltából az ország szinte bármely pontján élőben követhető újévi koncertjére a Quimby ? tudatták sajtósaik. Kiss Tibi szerint nem lehetne ennél jobban kezdeni az évet.

A Quimby budapesti újévi koncertje maga a nagybetűs felszabadultság, a próbatermi csomagolásban megvalósuló, telt-házas Varázszenét ráadásul a Telekomnak hála az ország szinte bármely pontjáról élőben lehet majd követni. ? Nincs műsoridő, nem kell megfelelnünk senkinek és semminek, a tiszta muzsikáig csupaszodunk ? ecseteli a frontember. A zenekar hálószobatitkainak nagyközönség előtti feltárásába épp úgy belefér a zenei improvizáció, mint a Quimby tagjainak spontán anekdotái. A próbatermi atmoszférának megfelelően a műsor szinte egészét a földön, párnákon ülő közönség alakíthatja, lényegében határok nélkül, akár 3-4 órásra duzzasztva a gigászi szobakoncertet. ? A már-már zavarba ejtően természetes közeg lehetővé teszi, hogy ne csak a hangzással, de a közönséggel és egymással is úgy kísérletezzünk, mint még soha ? magyarázza Kiss Tibi, miért is egyszeri is megismételhetetlen a Vastag Gábor (Vasti) gitáron és Gábor Andor (Ufó) ütőshangszereken való vendégszereplésével megvalósuló Varázszene.

Bár a jegyeket a leggyorsabb rajongók szinte pillanatok alatt elkapkodták, azoknak sem kell búslakodniuk, akik nem tudnak ott lenni a budai MOM Kulturális központbéli koncerten, mivel a Telekom saját csatornáján és az origo.hu portálon élőben közvetíti majd a Quimby rendhagyó évindítását. A Telekom 4G hálózatának köszönhetően ráadásul nem csak tableten és okos-telefonon, de megfelelő internetkapcsolat esetén akár számítógép vagy okost-évé képernyőjén is tökéletes minőségben lesz élvezhető az újévi Varázszene 2015. január 1-jén csütörtökön 20 órakor.

1 hozzászólás

  1. Már csak hármat kell aludni az online Quimby élményhez! Bár a jegyeket a leggyorsabb rajongók szinte pillanatok alatt elkapkodták, azoknak sem kell búslakodniuk, akik nem tudnak ott lenni a budapesti MOM Kulturális Központ béli koncerten, mivel a Telekom a YouTube-csatornáján valamint az origo.hu-n élőben közvetíti majd a Quimby rendhagyó évindítását.

    Akár okos-telefonon, akár tableten, akár számítógépen, akár okos-tévén figyeled a produkció live streamjét, a 12 fős technikai stábnak, a 8 darab HD-kamerának és a kiváló digitális hangnak köszönhetően ugyanolyan testközeli házibuli élményben lesz részed, mintha csak néhány centire ülnél az örömzenélés élvezetében elmerülő Kiss Tibitől, Liviustól, Szilárdtól és társaiktól.