ZETApress

hírportál

SIKER-NAP 2015-ben

Februárban Magyarországra jön Arnold Schwarzenegger! 2015. február 22-én vasárnap hazánkban tart előadást Arnold Schwarzenegger a SIKER-NAP elnevezésű rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában ? tudtuk meg a délelőtti sajtótájékoztatón a Royal Corinthia Hotelben. Fotóink Lantai József felvételei.

A rendezvény fővédnökségét Benkő Vilmos közgazdász, befektető, üzletfejlesztő, a Magyar Tehetségek Nagykövete vállalta. Védnök Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke. A rendezvény nyitóbeszédét Borkai Zsolt a MOB elnöke tartja. Arnold Schwarzenegger mellett, a szervezők felkérték a magyar üzleti-, kulturális- és sportélet prominens képviselőit, hogy a rendezvény keretében, ugyancsak osszák meg tapasztalataikat, gondolataikat a sikerről, motivációról, valamint az érvényesülésről. Kiss-Török Gergely a szervező Sikerember-Sorozat Kft. ügyvezetőjének elmondása szerint Magyarországon korábban nem volt ilyen esemény, de biztosak abban, hogy lesz igény arra, hogy igazán sikeres emberek mintát mutassanak, elárulják sikerük titkát, vagy egyszerűen csak motiválják a közönséget. Egész napos programmal várnak minden érdeklődőt, ahol nemcsak üzleti előadásokat, hanem zenei és kulturális produkciókat is láthat majd a közönség.

Az előadók között ott lesz: Andy Vajna producer, a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos; Papp János ? E-fit ügyvezető igazgató; a Lázár testvérek ? többszörös fogathajtó világbajnokok, sikeres üzletemberek; Kovács Patrik, a Fivosz elnöke; Papp Szabolcs ? Nem Adom Fel Alapítvány, Küzdés Mestere; Hozleiter Fanny Mosolyka; Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál fő-szervezője, a Yourope Európai Fesztiválszövetség alelnöke; Kósa Erika, a Consequit Group elnöke; Kemény Dénes válogatott vízilabdázó, edző; Varga Róbert vállalkozó, a Benned rejlő vezetőképzési program alapítója; Rakonczay Gábor többszörös világrekorder óceán-átszelő magyar evezős; Danny Blue mentalista; Dr. Ládi Szabolcs nemzetközileg elismert kutatóorvos; Béres Alexandra fitnesz világ- és Európa bajnok; Kollár Steve előadóművész; Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó; Storcz Botond olimpiai bajnok kajakozó; Kozmann György többszörös világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai bronzérmes magyar kenus; Katus Attila életmód tanácsadó, világ- és Európa-bajnok sportoló; Hungarian Interski Demoteam, Síoktatók Magyarországi Szövetségének bemutató csapata; az Év Embere Orvos csoport; Szuper Levente magyar jégkorongozó, kapus és Ozsváth Miklós ? a Síoktatók Magyarországi Szövetségének vezető oktatója bemutató csapatával. Az előadók köre természetesen folyamatosan bővül.

A sportoló előadók a Magyar Olimpiai Bizottság ajánlásával kaptak meghívást a rendezvényre. Az alábbi fellépők már biztosan ott lesznek a SIKER-NAPON: Julia Carpenter, Wolfie (Punnany Massif), Kelemen Kabátban, Deniz, Blaise, Animal Cannibals, Hevesi Tamás, Rakonczai fivérek, Halott Pénz, New Level Empire, Magyar Virtuózok, Experidance, valamint Dj. Revolution, Dj. Oneil, Lotfi Begi és Dr BRS. Jegyek megvásárolhatók, országszerte az Interticket, a Ticketexpress irodáiba és a weboldalon található jegyértékesítési pontokon.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Arnold röpis lányainkkal | ZETApress

Szóljon hozzá!