ZETApress

hírportál

A Bon-Bon húsz éve

Még mindig útonA Bon-Bon együttes két évtizede menetel a zenei pályán. Sándor András: Még mindig úton ? A 20 éves Bon-Bon együttes története című kötet bemutatóját december 18-án csütörtökön 18 órakor tartjuk a Nyugati téri Alexandra Pódiumon, ahol a kötet szerzője beszélget Szolnoki Péterrel és Török Tamással, a zenekar tagjaival ? tudatta Jusztinger Brigitta PR-menedzser.

Kimondani is sok, de a Bon-Bon húszéves lett. A jubileum alkalmából megjelenő könyv iskolapéldául szolgálhat minden zenével foglalkozó és könnyűzenét szerető embernek. Féltve őrzött történetek, keserédes vagy éppen vagány, eltitkolt sztorik, értékes gondolatok gyűjteménye ez a kötet. A fiúk őszintén beszélnek a siker árnyoldalairól is, hiszen a pop műfaj nem csak a csillogásról szól. Az olvasó betekintést nyerhet a zenélés kulisszatitkaiba, a koncertek fanyar-édes pillanataiba és az utazások hangulatába. A 224 oldalas kötet számtalan fényképpel, vallomással, teljes diszkográfiával mutatja be a Bon-Bon húszéves történetét.

A kiadvány roppant rendhagyó abból a szempontból is, hogy 20 év után most derül fény arra, milyen embereket rejtenek a jól ismert nevek. Péter és Tamás ugyanis a privát életükről is mesélnek a jubileum okán ? eddig soha nem tapasztalt mélységekben. Kitartás, szakmai alázat, hit, hangszeres felkészültség ? és a legfontosabb: emberség. Ez utóbbi nélkül nem születhettek volna meg az emberi gondolatokat és érzéseket megmozgató Bon-Bon dalok. Márpedig az együttes sikerének egyik titka mindenképp az emberközelségben rejlik. A könyvben megszólalnak azok is, akik szakmai mentorként, személyes jó barátként, alkotótársként vagy éppen rajongóként közreműködve fontos szerepet játszottak az együttes sikersztorijában. A könyv az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

Szóljon hozzá!