ZETApress

hírportál

Ezer lámpás Robival

Ezer Lámpás ÉjszakájaTudtad, hogy tavaly több mint 12 ezer fiatalkorú eltűnését jelentették be Magyarországon? ? Szeretettel várunk a CSR Hungary-díjas Ezer Lámpás Éjszakája rendezvényre, amely a gyermekeltűnések visszaszorítása érdekében indult el 2011-ben. 60 koncert, 9 város és számtalan gyerekprogram. A hazai könnyűzenei élet népszerű előadói csatlakoztak az eseménysorozathoz.

Kilenc városban hatvan koncertet adunk olyan sztárfellépőkkel, mint Kállay-Saunders András, Majka és Curtis, Radics Gigi, Király Viktor, Janicsák Veca, a Firkin, a Sugarloaf és még sokan mások. Az egész napos rendezvény ingyenesen látogatható, ahol az ORFK és civil szervezetek részletes felvilágosítást adnak a gyermekeltűnések veszélyeivel kapcsolatban. A helyszíneken családi és gyerekprogramokkal készülünk. Flashmob több ezer világító lámpással. Az eltűnt gyermekek emlékére tízezer világító lufit engedünk a magasba az ország 9 városában egy időben, 21:30-kor. Akik látják a fényt tudják, hogy őket is hazavárják. Ackermann Dávid rejtélyes eltűnésével kapcsolatban az édesapával együtt tartunk a helyszínen 16:15-kor a budapesti ’56-osok terén ? tudtuk meg Kárász Róberttől

További helyszínek: Dunaújváros, Győr, Kecskemét, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szombathely, Tatabánya, Veszprém. Ideje: május 25-én, vasárnap 15 órától. Budapesten fellép 15:20 ? Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán / 16:00 ? Keresztes Ildikó / 16:30 ? Takács Nikolas / 17:15 ? Cserpes Laura / 18:00 ? Animál Cannibals / 18:45 ? Pál Dénes / 19:30 ? Fluor / 20:00 ? Sugarloaf / 21:00 ? Király Viktor. Számítunk jelenlétedre! ? mondta Kárász Róbert, a tv2 műsorvezetője, az Ezer Lámpás Éjszakája ötletgazdája ? hogy minden gyermek hazataláljon!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Városligeti lámpások | ZETApress

Szóljon hozzá!