ZETApress

hírportál

Madonnára várunk

MadonnaMár csak néhány nap, és végre Budapesten köszönthetjük a popzene királynőjét, Madonnát. A koncert ? mint megírtuk ? a Kincsem Parkban kerül megrendezésre, amely mint koncerthelyszín, eddig ismeretlen volt a nagyközönség számára.

A 84 hektáros park csodálatos környezetet biztosít a produkciónak, azonban felhívjuk minden jegytulajdonos figyelmét, hogy mindenképpen kényelmes cipőben ? lehetőség szerint ne papucsban ? érkezzen a helyszínre, hiszen az este végéig nem csupán a koncert ideje alatti táncra, vagy a nézők legnagyobb részének az állóhelyen történő várakozásra kell felkészülnie, hanem sétára a tömegközlekedési pontok és a Kincsem Park bejárata, illetve a parkon belül a saját szektorukhoz vezető részeken.

Kérünk mindenkit, hogy a rendkívül limitált parkolási lehetőség miatt tömegközlekedéssel közelítse meg a helyszínt. A 2-es metró Pillangó utcai megállójától 15 perc sétára találhatók a bejáratok. A koncert után plusz metrószerelvényeket állítanak forgalomba a 2-es metró vonalán a Déli pályaudvar irányában ? mondják a szervezők.

A 100-as busz az Örs vezér tértől a koncert előtt és után is sűrített járattal áll a közönség rendelkezésére. A Park bejáratától 10 perc sétára, a BNV V. kapuval szemben található Kőbánya-felső vasútállomás, ahová a koncert előtt kb. 20 percenként érkezik vonat a Keleti pályaudvar felől a Szolnok-, Hatvan-, Sülysáp-vonalakon.

Az Albertirsai út a Kerepesi út felől már délután lezárásra kerül, csak az engedéllyel rendelkező autók hajthatnak be. Legközelebbi parkolóház a Papp László Budapest Sportaréna mélygarázsa, amely 1200 autó befogadására képes. Kérünk mindenkit, hogy a saját biztonságuk érdekében csak a kijelölt vasúti- és forgalmi átkelőket használják, illetve csak engedélyezett parkolóhelyen álljanak meg, a környéken lakók szabad közlekedését ne akadályozzák.

A Kincsem Park területére három nagykapun keresztül lehet bejutni az Albertirsai útról. Ezek közül kettő nyílik közvetlenül a parkba, egy pedig a Hungexpo főbejárata mellett található. Kérjük, figyeljék a kapuknál az A1, A2, A3 és A4 jelzéseket valamint a helyszínen további információkat is kaphatnak a narancssárga pólóban dolgozó információs személyzettől. A negyedik bejáratot kizárólag az autóval érkező VIP vendégek vehetik igénybe.

A szektorokba vezető utak a lelátónak is helyet adó épület előtt válnak szét, a helyszínen táblák segítik majd a gyorsabb tájékozódást. Kérjük, hogy ne hozzanak magukkal a koncertre esernyőt, kemping- vagy horgász széket, bármilyen termoszt vagy üveget, hiszen ezeket biztonsági okokból nem vihetik be a park területére. Kamerát és fotós felszerelést sem lehet a rendezvényre behozni.

Várható kapunyitás 17:30, a koncert 19:15-kor kezdődik. Paul Oakenfold, a világ egyik legismertebb DJ-e melegíti majd be a közönséget, aki olyan sztároknak készített remixeket már, mint a Rolling Stones, U2, Madonna, Justin Timberlake, Snoop Dogg, New Order, The Cure, Massive Attack, vagy Elvis Presley.

A koncert alatt Madonna mellett színpadra lép a nyolctagú kísérőzenekar, 4 vokalista, 14 férfi és hat női táncos, illetve az énekesnő a show egy részében egy négytagú orosz-roma zenekarral együtt adja elő slágereit.

A színpad maga közel 2500 négyzetméter. Az úgynevezett A színpadrész az alap, amihez elől középen egy kifutó és a kifutó végén egy kisebb B színpad csatlakozik. Az A színpadnak minden része mozgó és mozgatható, a háttérfalak kivetítőként is szolgálnak. Ezen felül lézer is tartozik a látványhoz, de elmondható, hogy a produkció a legmodernebb technikát használja, a felszerelés legnagyobb része kifejezetten ehhez a turnéhoz készült. Reméljük, mindenkinek felejthetetlen élményt nyújt majd a világ egyik legnagyobb produkciója, Madonna koncertje augusztus 22-én a Kincsem Parkban ? tudatta a Márkus Éva PR direktor.

Szóljon hozzá!