ZETApress

hírportál

Jöhetsz, ha fizetsz!

Sziget2012programKedves Zmeskall Zoltán Tamás! Örömmel értesítjük, hogy médiumukat akkreditáltuk a 2012-es Sziget Fesztiválra! A beérkezett jelentkezések mennyisége miatt sajnálatos módon azonban csak 1 db hetijegyet áll módunkban felajánlani Önöknek ? írta a Sziget Fesztivál Sajtóiroda.

Kérjük, az alább felsorolt nevek közül legyenek szívesek kiválasztani az akkreditálni kívánt kolléga nevét, és ezt e-mailben visszajelezni legkésőbb augusztus 1-ig! Ezután sajnos már nem áll módunkban elfogadni az akkreditációt. A kiválasztott kolléga nevével hivatalos értesítést is küldünk! További szép napot! Barátsággal: Sziget Fesztivál Sajtóiroda ? fejeződött be levelük.

Hat perc múlva újabb levél érkezett: Kedves Zoltán! Elnézést kérünk hibánkért, de az alábbi levél tévesen ment ki az Önök címére. Médiumukat sajnos nem tudjuk akkreditálni a fesztiválra ingyenes jeggyel, csak úgynevezett szakmai belépővel, melynek ára a bérlet esetében 50.400 HUF, a napijegy esetében pedig 10.400 HUF. Még egyszer elnézést kérünk hibánkért! Megértését köszönjük! Üdvözlettel: Sziget Fesztivál Sajtóiroda, Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. ? írták újabb levelükben.

Kedves Sajtós Kollégák! Miért haragudnék? ? válaszoltam ?, hisz tévedni emberi dolog! Nem tudom, milyen nevek közül kellett volna választanom, mert tavaly szeptembertől csak azokról az eseményekről számolok be, melyekre engem akkreditálnak. Ha bárki más megy el helyettem, abból sosem lesz sajtómegjelenés! Mint a Balaton Sund esetén is megírtam, sem napi-, sem hetijegyet nem vagyok hajlandó váltani. Ha Önöknek nem fontos a jelenlétem, Önök sem fontosak nekem! Csak nem hiszik, hogy én fizetek azért, hogy reklámozzam a Szigetüket? Sok bevételt kívánok a jubileumi rendezvényükön, hisz láthatólag csak a pénzre hajtanak!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Akkreditáció jegyeseknek | ZETApress

Szóljon hozzá!