ZETApress

hírportál

Brazil party a Palán

Nyaralj velünk a Margitszigeten a jövő hétvégén, július 12-13-14-én! A Brazil Kulturális Központ, a Brazil Kultúra Magyarországra érkezésének 12. évfordulója alkalmából folytatja fergeteges nyári rendezvénysorozatát ? hangzott el a sajtótájékoztatón.

A már hagyományos 3 napos brazil sport és kulturális fesztivál a tavalyihoz hasonlóan ismét a Margitsziget közkedvelt strandján, a Palatinuson kerül megrendezésre. A látványos jelmezek és szamba dobosok máshol nem látható színes kavalkádja mellett brazil ételek és koktélok segítenek hozzá ahhoz, hogy három napra a varázslatos Brazíliában érezhessük magunkat.

A Palatinuson nyitástól zárásig élvezhetjük a brazil hangulatot. A strand hűsítő medencéi mellett, brazil ételek és italok, latin ritmusok, sportbemutatók, izgalmas programok kényeztetik a látogatókat három egész nap. Szamba, lambada fellépés, illetve tanítás, salsa, zumba oktatás, brazil football bemutató várja a mozgás és a ritmusok szerelmeseit. A szervezők természetesen a családokra is gondoltak, hiszen egész napos játék lehetőséggel kedveskednek a gyereknek. A Green Fortune jóvoltából pedig megismerkedhetünk a növényültetés fortélyaival és egész nyárra tanácsokat kaphatunk kertünk vagy balkonunk zöldesítéséhez. A rendezvény elmaradhatatlan része az egész napos Capoeira WorkShop is, hiszen ez a fő színhelye a híres Capoeira találkozónak, a Batizado-nak és a végén, vasárnap a Capoeira övek átadásának!

A rendezvényen megmutatja magát a Salsa de Morena Tánc-Stúdió kubai salsa, merengue, cha cha cha, mambó, kubai konga, brazil samba,bachata, cumbia és meneito eredeti tánclépésekből összeállított folyamatos tornaórákkal és bemutatókkal kedveskednek latin-amerikai zenére. Mint eddig mindig, a jótékonyság most is fontos része a három napos rendezvénynek: a tombolából befolyó összeget, a Brazíliában élő Capoeira nagymester beteg kislányának műtétjére ajánlja fel a Brazil Kulturális Központ.

Július 12-13-14-én, jövő péntektől vasárnapig tehát egy igazi könnyed, jó hangulatú nyári kikapcsolódás vár mindenkit a Palatinuson, amelyet mini nyaralásként, felüdülésként élvezhetünk 3 napon keresztül! Gyertek és üdüljetek a Palatinuson ? a Sport Beach rendezvényen a Brazil Kulturális Központ jóvoltából ?, töltődjetek fel az izgalmas programoktól strandolás közben!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ifwuExb2foo[/youtube]

Idén vérpezsdítő extrákkal is készültek a szervezők: különleges Esti Summer Brazil party-sorozattal várják azokat a kedves érdeklődőket, akik még este is szeretnék átadni magukat a brazil életérzésnek. A forró hangulatú táncbemutatókat, koncerteket követően óriási buli kerekedik majd a VI. kerületi Iskola Klubban, ahol remek és tehetséges DJ-k fokozzák a hangulatot egészen hajnalig!

Esti Summer Brazil party-programok

Július 11-én, csütörtökön: Chill out Night, Turnaround blues zenekar, Dj Di-Mola (brazil funk,slágerek); július 12-én, pénteken: Carribean Night (dancehall, ragga, regage, hip hop), Dj Dolhio from Madagascar, Dally Higglerz Dancehall Crew Fellépése; július 13-án, szombaton: Brazilian Carnival Night: Brazil Kulturális Központ táncbemutatók, Energia Positiva Samba Csapat, Capoeira Brasil, Bloco de Budapest, Samba Queens, Dj Dolhio from Madagascar e Dj Di-Mola from Rio de Janeiro; július 14-én, vasárnap: Társastánc est: Dj Di-Mola játszik, Forró (brazil társastánc), Salsa, Zouk, Kizomba.

A party-programok helyszíne

Az Iskola egy új, komplex szolgáltatásokat nyújtó helyszín, Budapest Belvárosában. A friss, első osztályú alapanyagokkal dolgozó étterem mellett, a minőségi szórakozást előnyben részesítők is megtalálhatják a számukra kedves programokat. A bulikat Budapest legjobb zenekarai és dj-i pörgetik fel, akik pedig komolyabb kikapcsolódásra vágynak, kiállítások, előadások, filmklubok közül válogathatnak.

Szóljon hozzá!