ZETApress

hírportál

Védettekből királynők

Kocsis Korina 2009-benA 22 éves Rákosi Annamária lett az első szombat este A Szépségkirálynő című versenyén a tv2-n. Második a 18 éves Kárpáti Rebeka, harmadik a 22 éves Kocsis Korinna, negyedik a 21 éves Tímár Brigitta lett. A 22 éves Vigh Diána negyedik védettként csak 10. lett a 16 színpadra lépő között, amit nehezen tudott elviselni.

Az 1. helyezett a Miss World Hungary, a 2. a Miss Universe Hungary, míg a 3. a Miss Intercontinental Hungary címet és koronát vehette át a tavalyi királynőktől, de ezt nem mindegyikük tette meg. Kocsis Korinna élő adásban utasította vissza a koronát, s hogy képviselje hazánkat a világ-döntőn, így helyette a 4. helyezett Tímár Brigitta lett a koronás nő. S mivel mindez élő adásban történt, ezzel némi zavart okozott a műsorvezetőknek, s a tavalyi királynőnek egyaránt.

Korinna döntését saját blogján indokolta meg egy korábban megírt, s a díjátadásra időzített levelében. Ebben arról írt, hogy szerinte már korábban eldöntötték a sorrendet, s mivel ő már 2009-ben a Miss Earth Hungary győztese lett az RTL Klubon, s képviselte hazánkat a Fülöp-szigeteken, a manilai világversenyen, nem akar ettől az élménytől most mást megfosztani.

A 2013-as győztesekA Magyarország Szépe Kft. ma délelőtt rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a történtekről a Szent István téri Pauláner Platzban, ahol mindhárom idei királynő büszkén viselte a koronát. Dr. Berényi András, a Magyarország Szépe Kft. jogásza és Gyulai Zoltán, a Kft. tulajdonosa elmondta, hogy beperlik szerződésszegésért és hitelrontásért Korinnát. A felkészítésére szánt milliókat kérik tőle vissza, melyet jótékony célokra ajánlanak fel. Nemcsak ő, de Vigh Annamária is csalásról írt a verseny után a blogján, így talán őt is perbe hívják. A megjelent zsűritagok kikérték maguknak a csalás vádját, s ugyanezt tette Hajdú Péter producer és neje: Sarka Kata, a Kft. ügyvezető igazgatója is. Megnézhettük a szavazólapokat is, holott eredetileg titkos szavazással kellett volna dönteni a zsűrinek, de mindannyian vállalták a nyilvánosságot.

Szóljon hozzá!