ZETApress

hírportál

Szépségkiránynő a tv2-n

A SzépségkirálynőTatár Csilla és Kasza Tibor vezetik A Szépségkirálynőt. A herceghalomi Abacus Hotelben bemutatták ma azt a 16 döntőst, akik kifutóra léphetnek a tv2 június 22-i, szombati élő show-jában. A délelőtti eseményen a műsorvezetők bejelentése mellett kihirdették A Szépségkirálynő-tábor háziversenyeinek győzteseit is.

A Miss Bikinit Tímár Brigitta, a tehetségkutató Miss Talent versenyt Vígh Diána, a legszebb arcú hölgynek járó Miss Beauty Face szalagot Kocsis Korinna, míg a legsportosabbnak járó Miss Sport címet szintén Tímár Brigitta nyerte. A verseny történetében ő az első, aki két háziversenyt is megnyert, ezért a sportversenyben másodikként végzett Rákosi Annamária kapta a védettséget. A védettséget élvező szépségek automatikusan a döntőbe kerültek, a zsűri által a négy leggyengébben teljesítő lány ? Nagy Apolka, Alexa Kriszta, Radnai Eszter és Venczlik Ivett ? számára azonban véget ért a verseny.

A legszebb 16 lánynak feszes tempóban folytatódik a felkészülés, hogy a legjobb formájukat hozzák a június 22-i adásra. A három felkészítő: Rubint Réka, Sütő Enikő és Konkoly Ági azon vannak, hogy tapasztalataikat átadva kihozzák a maximumot a döntősökből. Szombaton 19:30-tól a tv2 képernyőjén tehát kiderül, hogy ki nyeri idén a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Intercontinental Hungary címeket és képviselheti Magyarországot a világdöntőkön.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Védettekből királynők | ZETApress

Szóljon hozzá!