ZETApress

hírportál

ByeAlex megy Malmőbe

ByeAlex kapta a legtöbb közönségszavazatot, így ő indulhat május 16-án a malmői Euroviziós Dalverseny 2. elődöntőjében. A zsűri a korábbiaktól eltérően csak a nyolc dal elhangzása után pontozott, s mindegyikük az általa legjobbnak véltnek 10, a másodiknak 8, a harmadiknak 6, s a negyediknek 4 pontot adott.

Pontozásuk alapján 1. helyen Kállay-Saunders András 46, másodikon Radics Gigi 44, harmadikon Vastag Tomi 26, negyediken pedig a végső győztes ByeAlex 16 ponttal várhatta a nézők jóindulatát. Keresztes Ildikó 8, Cserpes Laura 4 pontot kapott, míg Rácz Gergő és az Agárdi Szilvi ? Pál Dénes páros ponttalan maradt. Szavazni csak az első négyre lehetett, s Márta Alex Kedvesem című dala éppen csak közéjük került.

Távoznak a Malekok

Az RTL Klubon futó X?Faktor december 16-i döntője után Malek Miklós bejelentette, hogy kiszáll a versenyből. Pár napja kiderült, hogy utóda Tóth Gabi lesz a mentori székben. Ezen nem is csodálkozhatunk, hiszen a 3. versenyévadban a tv2 Megasztár ezüstérmesével együtt választották ki a nyári tábor párbajának győzteseit, a Corvin sétányi Faktor-ház lakóit. Az anyai örömök előtt álló Ördög Nóra sem vezeti tovább a tehetségkutatót, utódaként Stohl Andrást emlegetik.

Miklós az első két szezonban nővérét hívta segítségül, de tavaly már nem tehette. Andi a tv2 The Voice című műsorának mestere lett. Nem sokáig mesterkedett, a héten bejelentette, hogy ő is abbahagyja. Az indok családi: a háromgyerekes anyuka nem akar ingázni bécsi otthona és budapesti munkája között. Míg ő önként távozik, addig mestertársát, Somló Tamást elküldik, pedig az LGT muzsikusa még szívesen maradna a képernyőn. Versenyzőik a január 25-i döntőn a 3-4. helyet szerezték meg Mező Misi és Caramel tanítványai mögött.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. 10. ByeAlex, Hungary | ZETApress

Szóljon hozzá!