ZETApress

hírportál

Boszorkányok kőszínházban

Hét boszorka szállja meg a Centrál Színházat március 8-án, nőnapon. Hét magyar díva, hét nagy egyéniség áll színpadra a Hét boszorka című zenés estben a kőszínházi bemutatón! ? tudtuk meg Kubik Elvira PR menedzsertől.

Básti Juli, Botos Éva, Falusi Mariann, Horgas Eszter, Polyák Lilla/Ágoston Katalin, Pokorny Lia, Tompos Kátya együtt barangolja be azt a furcsa, megfoghatatlan, szenvedélyes világot, amit időnként szerelemnek hívnak, néha csak vágynak, de bárhogyan is nevezzük, az életünk elképzelhetetlen nélküle. Magyar örökzöldek és világslágerek a szerelemről, a vágyról, a boldogságról: olyan szerzők és előadók varázslatos dalai csendülnek fel, mint Seress Rezső, Kurt Weill, Loius Armstrong, Edit Piaf, Leonard Cohen, Liza Minelli.

Tavaly nyáron, Szent Iván éjjelén nagy sikerrel mutatták be a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a hét kivételes előadó estjét. Márciustól a produkció kamaraváltozata intimebb közegben várja a közönséget a nagyszínpadon, Puskás Tamás rendezésében. Az előadás bemutatója a március 8-i, pénteki nőnapon lesz, a Centrál Színház ezen az estén így kapcsolódik a Mindenütt Nő programsorozathoz.

Szóljon hozzá!