ZETApress

hírportál

Kiestek az ikrek

Tegnap este folytatódott a The Voice a tv2-n. A múlthetivel ellentétben most mesterenként áll színpadra a 12 versenyző, s közülük négyen ? két fiú és a két ikerlány ? búcsúzott. A jövő heti elődöntőn, már csak a közönség dönt a továbbjutásról, s két hét múlva ismerhetjük meg a verseny győztesét.

Az énekesek közül előbb Malek Andi, majd Somló Tamás, Mező Misi, végül Caramel triója lépett színre. A 12 versenydal elhangzása után Radics Gigi, a Megasztár 2012-es győztese duettet énekelt Falusi Mariannal, majd kezdődött az eredményhirdetés. Andi csapatából Nádor Dávidot juttatta tovább a közönség, Andi hosszas töprengés után Schwarz Dávidot vitte tovább, míg Schrott Péternek távozni kellett.

Somló csapatából elsőként Weisz Viktor örülhetett, míg a mesternek két lány közül kellett választani. Tamás Husnullina Reginát vitte tovább, Szécsi Sacit hazaküldte. Mező Misi versenyzői közül a közönség szintén az egyetlen fiút, Pál Dénest választotta, Misi Veress Mónit vitte tovább, míg Saci testvérét, Szécsi Böbét küldte haza. Molnár Ferenc Caramel csapatában Andiéhoz hasonlóan csak fiúk voltak. Közülük Berkes Olivér kapta a legtöbb voksot, míg Feri az Andiéhoz hasonló hosszas töprengés után Gájer Bálintot vitte tovább, míg a sokat bizonytalankodó Henderson Dávidot hazaküldte. A hat fiú és két lány közül jövő pénteken mesterenként egy-egy versenyző megint kiesik, s a döntőbe csak a négy mester egy-egy tanítványa kerül.

A mesterek most is hosszas hezitálás után hozták meg döntésüket, amely része ugyan egy show-műsornak, de valójában komolytalanná teszi az egészet. Ők ugyanis hetek-hónapok óta vannak együtt tanítványaikkal, régóta ismerik őket, látják fejlődésüket. Döntésüknek rég ki kellett volna érlelődni, s nem az utolsó pillanatban, Szabó Kimmel Tamás műsorvezető többszöri unszolására kéne meghozni azt. A kiesett versenyző így joggal érezheti, hogy csak pillanatnyi szeszély döntött a kárára, míg egy gyors és határozott állásfoglalás az ítélet megalapozottságát sugallná. Kár, hogy ezt eddig senki sem mondta el nekik!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Búcsú a lányoktól | ZETApress

Szóljon hozzá!