ZETApress

hírportál

A győztes 12

A múlt pénteken ismertté vált 16 énekes ? tíz fiú és hat lány ? mindegyike színpadra lépett tegnap este a tv2 The Voice című műsorában. Közülük csoportonként két-két főt a szavazók, egyet-egyet mesterük juttatott tovább a jövő heti fordulóba. A lányok száma tovább csökkent, már csak négyen maradtak a nyolc fiú mellett.

A versenyzők most nem mesterekként csoportokban, hanem vegyesen követték egymást az élő show-ban. Együtt csak a műsor végén, a szavazatok ismertetésekor álltak. Elsőként Malek Andi versenyzőit értékelték. A közönség Nádor Dávidot és Schwartz Dávidot juttatta tovább, mestere Schmitt Péternek szavazott bizalmat. Torzsa Gabinak búcsúznia kellett, így Andi csapata Carameléhez hasonlóan lányok nélkül maradt.

Somló Tamás versenyzői következtek, s a nép Husnullina Regina és Weisz Viktor teljesítményét tartotta legjobbnak. Mivel a héten elterjedt, hogy Tamás és Regina között több van egyszerű barátságnál, az ősz mester fellélegezhetett: nem kellett döntenie szerelme és másik tanítványa között. Somló Szécsi Sacit vitte tovább, s Czerowszky Heninek kellett távoznia. A 40-es éveiben járó hölgy búcsú nélkül jött le a színpadról, s kirohanását meg tudom érteni. Több mint 20 éve van a pályán, sok ?tátogó hírességnek? kölcsönözte énekhangját, miközben sosem került rivaldafénybe. Különös éjszaka volt! ? énekelte az 1996-os Csinibabában anélkül, hogy bárki tudta volna róla. Most végre őt is megismerhettük, de mesterének helyette egy kiforratlan fiatalabb lány kellett.

Mező Misi csapatából Veres Mónika és Pál Dénes élvezte a közönség bizalmát, míg Somló döntése Misit is nehéz helyzetbe hozta. Hosszas vívódás után Saci testvérét, Szécsi Böbét juttatta tovább, mert nem merte elválasztani egymástól az ikreket. Bűdi Szilárdot küldte haza, így nála is, miként Tamásnál két lány és egy fiú várja a folytatást. Szilárdot is váratlanul érte a döntés, s vele együtt a közönség is csalódott volt.

Caramel fiúcsapatából Berkes Olivér és Henderson Dávid jutott tovább a szavazatok alapján, míg mestere Gájer Bálintot vitte utolsóként tovább. A vietnami Nguyen Anh Quennek kellett távoznia, aki miatt már két hete is sokan támadták Caramelt. Akkor Mohamed Fatimával szemben juttatta őt tovább, s utána sokan azzal vádolták, hogy vietnami barátnője miatt döntött így. Lehet, hogy azóta már szakítottak, mert a folyosói pletykák szerint a minap Caramel Koszi Jankával, a Voice egyik énektanárával csókolózott. A fiú határozattan cáfolta ezt. Csak nem szégyelli a csinos tanárnőt?

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Kiestek az ikrek | ZETApress

Szóljon hozzá!