ZETApress

hírportál

Folytatódott a Voice

A múlt pénteki élőshow után tegnap este újabb 12 versenyző ? hét fiú és öt lány ? állt színpadra a tv2 tehetségkutató műsorában. Közülük még éjfél előtt hat fiú és két lány jutott tovább, míg egy fiút és három lányt elbúcsúztattak mestereik.

A versenyzők közül előbb Malek Andi, majd Somló Tamás, utána Mező Misi, majd legvégül Caramel tanítványai következtek, s a szavazásra is ebben a sorrendben került sor. Most nem voltak sztárvendégek, a múltheti kiesők viszont a dühöngőből figyelték társaikat. A telefonos szavazás alapján Malek Andi csapatából Schrott Péter jutott tovább, Andi Torzsa Gabit vitte magával, Bakonyi Zsoltit viszont kiejtette. Somló Tamás csapatából Weisz Viktort látta legjobbnak a közönség, Tamásnak Husnullina Regina tetszett, Kriszta Réka Piroskától pedig elbúcsúzott. Mező Misi tanítványaiból a nép Pál Dénest, mestere Bűdi Szilárdot juttatta tovább, míg Pákai Petrának távoznia kellett.

Utolsóként Caramel csapata került sorra. Henderson Dávid már a szavazás után örülhetett, míg mestere sokáig hezitált. Végül Gájer Bálintot vitte tovább, Karai Annát kiejtette. Csapatában egy lány sem maradt, mind a négy versenyzője fiú. A múlt heti továbbjutókkal együtt Andinál három fiú és egy lány, Misinél két fiú és két lány, míg Tamásnál egy fiú és három lány várja a januári folytatást. A párbajból továbbjutó 13 fiúból tehát tízen, míg a 11 lányból mindössze hatan kerültek a legjobb 16 közé, de ettől még lehet lány is a végső győztes!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. A győztes 12 | ZETApress

Szóljon hozzá!