ZETApress

hírportál

Elindult az élő show a tv2-n

A múlt pénteken befejeződött Párbajok után tegnap végre élő adásban mérkőztek meg a Voice versenyzői a tv2 képernyőjén. A négy Mester 3-3 versenyzője énekelt, közülük egyet-egyet a közönség, míg egyet-egyet mesterük juttathatott tovább a januári fordulóba.

A 12 énekes közül először Caramel, utána Malek Andi, majd Somló Tamás versenyzői következtek, végül a sort Mező Misi tanítványai zárták. Két-három fellépő után rövid reklámok szakították meg az adást, de ez nem volt zavaró: látszott, hogy inkább a zenén van a hangsúly. Az eredményhirdetés előtt Király Linda és Horváth Charley Várkonyi Mátyás ? Miklós Tibor: Különös szilveszter című számát adta elő különös feldolgozásban.

A telefonos szavazást folyamatosan zárta le Szabó Kimmel Tamás, s az eredményhirdetés a fellépéstől eltérő sorrendben történt. Előbb Somló Tamás versenyzői álltak színpadra. Közülük a közönség Szécsi Sacit, míg mestere Czernovszky Henit juttatta tovább, Dózsa Eriktől pedig elbúcsúzott. Malek Andi csapatából Nádor Dávid jutott elsőre tovább, majd Andi Scwartz Dávidnak adott bizalmat. Innen Schweitzer Dóra búcsúzott.

Caramel tanítványai közül a közönség Berkes Olivért látta legjobbnak, míg a mester Nguyen Anh Quant juttatta tovább. Sokak meglepetésére Mohamed Fatima búcsúzott a versenytől. Végül Mező Misi csapata következett, közülük Saci ikertestvérét, Szécsi Böbét tartotta a nép a legjobbnak, Misi Veres Mónikát juttatta tovább, Gyöngyösi Tamásnak pedig befejeződött a küzdelem. Összességében így az első élő versenynap 12 előadójából két fiú és két lány búcsúzott, négy fiú és négy lány pedig továbbjutott. Jövő pénteken a másik 12 versenyző ? öt lány és hét fiú ? áll a kamerák elé, s közülük újabb négytől búcsúzunk. Az újévet 16 versenyző kezdi meg majd januárban.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Folytatódott a Voice | ZETApress

Szóljon hozzá!