ZETApress

hírportál

Junkies Tankcsapdában

Megfilmesítette a Világvégét a Junkies. Elkészült új lemezük, melynek több dalát a Papp László Budapest Sportarénában mutatják be december 22-én, szombaton a Tankcsapda vendégeként ? tudtuk meg a délutáni sajtótájékoztatón az Almássy téri Musicland CD-üzletben.

Szombaton tehát minden rockernek, és nem rockernek az Arénában a helye, jön a Rock a nevem Turné utolsó előtti állomása. A rajongók ott meg is vehetik a Mi van veled? Semmi? ? című albumot, de aki nem tudott addig várni, az már a mai sajtótájékoztató után egy dedikálással, valamint akusztikus programmal egybekötött bulin is hozzájuthatott a lemezhez.

A Tankcsapda késő ősszel felkerekedett, hogy igen jól hangzó vendégek sorával végigturnézza az ország legnagyobb csarnokait. A Rock a nevem turné budapesti állomása az Arénában lesz, a debreceni trió mellett még fellép az új lemezes Junkies, és a klasszikus heavy metal állócsillaga az Ossian. A Junkies új, Mi van veled? Semmi? ? című lemezének megjelenését időzítette a koncert napjára, szombaton élőben is hallható, látható lesz végre, az első rádiós sláger, a Nincs pardon! Az Ossian-t egyetlen rock-metál hívőnek sem kell bemutatni. Paksi Endre és csapata zászlóvivő a műfajban, zenéjükön ma is generációk nőnek fel. A közönség Budapesten közel másfél év után láthatja újra a bandát, a zenekar ennek apropóján már nagyon készül a koncertre.

Az est csúcspontja kétség kívül a Tankcsapda lesz, akik három évvel legutóbbi sorlemezük után, november 8-án jelentették meg új albumukat Rockmaffia Debrecen címmel. A korong 36 óra leforgása alatt lett aranylemez, jelenleg már a platinát is túlszárnyalta. A Tankcsapda műsora több mint két órás lesz, a repertoárban egy kerek jubileum is helyet kapott. Most 20 éve, hogy megjelent az azóta legendássá vált Legjobb méreg című lemez, így az album valamennyi dala elhangzik majd a koncerten.

Szóljon hozzá!