ZETApress

hírportál

Véget értek a párbajok

Véglegessé vált a Voice élő adásainak mezőnye. Utolsó Párbajához érkezett a Voice, péntek este véglegessé vált azoknak az énekeseknek a névsora, akik jövő héten már az élő adásban bizonyíthatnak. A Mesterek és csapataik készen állnak arra, hogy jövő pénteken, az első élő adásban ismét lenyűgözzék az országot.

A múlt pénteki Párbajhoz hasonlóan a tegnapi adásban is tehetséges énekesek csaptak össze a Voice arénájában, és a tét most is hatalmas volt: az élő show-ba kerülés, ráadásul az utolsó hat üresen maradt helyen. Az első párbajozó páros, Bakonyi Zsolt és Veréb Tamás Tóth Gabi: Sallala című dalával erősen indítottak, és azonnal meg is osztották a Mestereket. A férfiak ugyanis úgy vélték, a korábban musicalekben már bizonyító Verébnek kell folytatnia a versenyt, ám Malek szava döntött, ő pedig Bakonyi Zsoltot vitte magával az élő műsorba.

Második párként Péter Barbara, a csinos ügyvédnő és Gájer Bálint csaptak össze egy olyan dalban, amely kihozta belőlük a saját nőies és férfias oldalukat. A Save the last dance for me című slágerben Bálint levetkőzött valamennyit korábbi merevségéből, ezt meg is jegyezték a Mesterek. Malek, Somló és Misi is egyöntetűen úgy nyilatkoztak, őt látnák és hallanák szívesebben a továbbiakban. Véleményükkel egyetértett Caramel is, így az ő döntése értelmében a 32 éves Gájer Bálint jutott tovább. Bálinttal Caramel csapata teljessé vált.

Garda Zsuzsa és Bűdi Szilárd, Mező Misi énekesei elbohóckodták a próbákat, és ezért Mesterük dühös volt rájuk. A ringben végül komolyan vették a feladatukat, és Takács Tamás: Megöl a vágy című dalával remek hangulatot varázsoltak a stúdióba. Caramel és Somló egy véleményen voltak: szerintük az énekesnő egy fokkal jobban teljesített. Malek Andi, akinek korábban volt konfliktusa Szilárddal, elárulta, ő a fiút szeretné az élő show-ban látni. Mint mindig, most is a versenyzők saját Mesterének szava döntött, Mező Misi is Bűdi Szilárd mellett határozott, csapatának utolsó versenyzőjeként őt vitte tovább.

Zoboki Balázs és Dózsa Erik Caramel szerint nem csak egymással, hanem a dallal is küzdött, Bryan Adams: When your gone című slágerével nem arattak osztatlan sikert az ítészek között, ám saját Somló Tamás Mesterük elégedett volt velük. Andi és Misi Eriket támogatták, utóbbi meg is lepődött a srác teljesítményén, míg Caramel egyiküket sem érezte elég erősnek ehhez a mezőnyhöz, ám végül Erik nevét mondta. A többiek véleménye elért Somló füléhez, a zenészlegenda végül Dózsa Erik mellett döntött.

Schrott Péter és Olasz Csaba párbaja megviselte Malek Andreát, a színész-énekesnő mindkét srácot nagyon megkedvelte. A zúzós Vikidál Gyula-nótában a két énekes között szinte alig érzett és hallott különbséget Somló, muszájból döntött Péter mellett. Így tett Mező Misi és Caramel is. Malek Andi, aki számára ez volt az egyik legnehezebb pillanat, végül egyetértve társaival, Schrott Péterrel zárta énekeseinek sorát.

Az utolsó döntés Somlóra várt, a vérprofi Czerovszky Henit és az ösztönös Pleszkán Écskát állította szembe egymással. A tapasztalt Heni elmondta, Écskát nem tartja ellenfélnek, de megpróbál segíteni neki mindenben. A fiatal lány végül felnőtt a feladathoz, és méltó partnere volt a vokalistaként már jól ismert ellenfelének, Aretha Franklin és Annie Lennox: Sisters are doing it for themselves című duettjükkel felrobbantották a ringet. Mező Misit végül Écska győzte meg, de a többiek Czerovszky Henire voksoltak, saját Mestere, Somló is, így vele lett teljes az élő adások mezőnye.

A 24 énekes két körben mutatkozik be az élő adásokban. Minden Mesternek minden élő adásban el kell búcsúznia egy versenyzőjétől, ám a döntésbe mostantól a nézők is bekapcsolódnak majd. December 21. péntek ? első élő show, Mező Misi csapata: Szécsi Böbe, Gyöngyösi Tamás, Veres Mónika. Somló Tamás csapata: Czerovszky Heni, Szécsi Saci, Dózsa Erik. Malek Andrea csapata: Schwartz Dávid, Nádor Dávid, Schweitzer Dóra. Caramel csapata : Nguyen Anh Quan, Berkes Olivér, Fatima. December 28. péntek ? második élő show, Mező Misi csapata: Pákai Petra, Pál Dénes, Bűdi Szilárd. Somló Tamás csapata: Weisz Viktor, Kriszta Réka Piroska, Husnullina Regina. Malek Andrea csapata: Bakonyi Zsolt, Schrott Péter, Torzsa Gabriella. Caramel csapata: Henderson Dávid, Gájer Bálint, Karai Anna.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Elindult az élő show a tv2-n | ZETApress

Szóljon hozzá!