ZETApress

hírportál

Gabi a Pólusban villantott

Tóth Gabival ünnepelte 16. születésnapját Mikulás este a megújult Pólus Center. A Mi Belvárosunk ? Akkor és most című kirobbanó, interaktív látvány-show a Pólus Center megújulása köré komponálva a film, a zene és a tánc varázslatos egységét hozta elénk! Fotóink a Just Creative felvételei.

Grandiózus látvány-show főszereplőjeként debütált Tóth Gabi. Hazánk egyik legtehetségesebb énekesnője ezúttal nem csak hangjával varázsolt, de színészi képességeit is megvillantotta. A nem mindennapi produkciót a Pólus Center megújulása alkalmából állították színpadra: több tucat profi táncos, óriási ledfal, filmes látványelemek ? a rendezők mindent beleadtak, hogy elkápráztassanak minket.

Tóth Gabi és Magyarország legtehetségesebb táncosainak közreműködésével adták át a nagyközönség számára a felújított Pólus Centert. Az énekesnő ? stílszerűen ? teljesen új külsővel jelent meg a zártkörű partin, s koncertjével egy pillanat alatt fantasztikus hangulatot teremtett. ? Remélem, csodálatos karácsonyi időszak vár a Pólusra! Örülök, hogy együtt ünnepelhetünk, mindkettőnk életében fontos periódus ez a mostani ? mondta boldogan Tóth Gabi.

A csütörtöki zártkörű premiert követően a publikum, a Pólus állandó vásárlóközönsége számára is készülnek a szervezők. Ma este egy kiegészült produkcióval várják az érdeklődőket, ahol Király Linda és Király Viktor lép majd színpadra, míg holnap újból Tóth Gabi hangja kápráztatja el a nagyérdeműt. A látványos show apropója, hogy december elején célegyenesbe ért a Pólus Center több mint egymilliárd forintos beruházással megvalósuló felújítása. A látványos átépítés során a bevásárlóközpont megőrizte egyedi hangulatát, és a XXI. századi igényeknek minden tekintetben megfelelő közösségi központtá alakult.

A Pólus 1996. november 8-án, pénteken azzal a céllal nyitotta meg kapuit a látogatók előtt, hogy a szórakozás, a vásárlás, és a kikapcsolódás újfajta hagyományát teremtse meg hazánkban, amely átadása óta is fontos szerepet tölt be nemcsak a kerület, a főváros, de a környező települések életében is. Ez idő alatt azonban sokat változtak mind a hazai kiskereskedelmi körülmények, mind a vásárlói preferenciák, amiért szükségessé vált a bevásárlóközpont nagyszabású megújítása. A Pólus az elmúlt másfél évben is számos új bérlőnek ? H&M, Deichmann, CCC, Charles Vögele, Telenor, Vodafone ? adott otthont, a felújítás megvalósításával pedig várhatóan újabb népszerű kiskereskedelmi márkák nyitnak majd üzletet a Centerben.

Szóljon hozzá!