ZETApress

hírportál

Dalnokpárbaj a ringben

A hatodik adásnapon teljessé váltak a csapatok, így tegnap este a párbajokkal folytatódott a Voice a tv2 képernyőjén. A mesterek legnehezebb döntései következtek az első Párbaj-adásban. Új díszletben folytatódtak a küzdelmek, a Voice Arénájában, egy ringben csaptak össze az énekesek.

Hatalmas csaták és nehéz döntések ? erről szólt a péntek esti hetedik adás. A Mestereknek a következő hetekben meg kell felezniük csapataikat: énekeseik egymás ellen párbajoznak, és csak a mezőny fele juthat tovább. A döntést minden esetben a párosok saját Mestere hozza meg, a többiek csak véleményezhetnek. A választás néha szinte lehetetlen, mely mindenkit nagyon megviselt. Mező Misi kivonult, Malek Andrea sírt. Somlót és Caramelt is próbára tette, hogy saját tanítványaiknak kellett búcsút mondaniuk.

Az első páros Caramel csapatából került ki. Karai Anna és Bokor Marianna Pink: Sober című dalát adták elő hihetetlen lendülettel. A frizurák párharca is volt ez, vagányságban is felvette a versenyt egymással a két lány. ? Ez k*a jó, tarkómig jött a libabőr! ? reagált Caramel. Malek Andi szerint Marianna a jobb, Somló szerint inkább Anna, Mező Misinek Marianna tetszett jobban, Caramel végül Karai Annát vitte tovább.

Malek Andrea énekesei, Schwartz Dávid és Abodi-Nagy Blanka következtek. Katona Klári: Ne sírj! ? című dalát énekelték nagyon szívbemarkolóan. Dávid hangja szinte szárnyalt, minden Mester szerint is ő volt a jobb, így Andi Dávidot vitte tovább. Utána Somló Tamás tanítványai léptek a szorítóba. Kriszta Réka Piroska és Balázs Olivér Lisa Stansfield ? Barry White: All Around the World című örökzöldjét énekelte. Az összebújós szám felemásra sikeredik, mert Réka félt a testi közelségtől. Mégis neki sikerült jobban az éneklés, ezt minden Mester így látta és Somló is Rékát választotta.

Caramel jó érzékkel párosítja össze Solt Klaudiát és a vietnami származású Nguyen Anh Quan-t. Izgalmas duett kerekedett Lykke Li: I Follow Rivers című számából. Ők a Voice alatt nagyon jó barátok lettek és ez érződött is a produkciójukon. ? Mindketten kísérletezők vagytok! ? mondta Caramel, a Mesterek véleménye pedig megoszlott. Malek Andi szerint Klau a jobb, Mező Misinek Quan tetszett, Somló Klaura szavazna, Caramel mégis Quant választja. ? Ne haragudj, választanom kellett! ? mondta, amikor megölelte Klaudiát.

Veres Mónika és Fehér Adrienn Mező Misi csapatából lép a ringbe. Adri a felkészülés alatt végig Tajvanon volt egy énekversenyen, amit meg is nyert, de így komoly hátrányba került a Voice-ban. Külön próbáltak és csak a felvétel napján találkoztak. Két nagyon képzett, erős hang és két nagyon erős személyiség versengett a szorítóban. Csak úgy dübörgött Aretha Franklin: Think című száma. Caramel Nikát választaná, Somló nem tud dönteni, Malek Andreának Adri tetszik jobban, Misi viszont Veres Mónikát viszi tovább. Erről később röviden vitatkoztak is Malek Andival.

A Voice eddigi legdrámaibb pillanatai következtek ezután: az alig látó Agárdi Szilvia és Pál Dénes szerelmes duettje. Mező Misi kegyetlen döntése alapján egymással kellett versenyezniük. Nick Cave ? Kylie Minogue: Where the Wild Roses Grow című melankolikus dala egészen mélyre megy. A próbák alatt az alig látó 17 éves Szilvi nagyon közel került Déneshez. Daluk alatt az egész stúdió sír, a Mesterek képtelenek dönteni. Misi nem bírja a feszültséget, kivonul a stúdióból, arcán könnyek. ? Azzal teszek jót, amivel rosszat teszek. Én nem akarlak még kitenni ennek az egésznek! ? mondja és az alig látó Szilvit ejti ki a versenyből. Pál Dénes a 6. továbbjutó a Voice-ban, jövő pénteken folytatódnak a Párbajok, s a következő hetekben a Mesterek minden második tanítványuktól búcsút vesznek.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Újabb hat kieső a Voice-ból | ZETApress

Szóljon hozzá!