ZETApress

hírportál

A Depeche Mode töretlen

A Depeche Mode folytatja turnéját. Mint ahogy azt bizonyára mindenki hallotta, május 12-én, kedden, közvetlenül az athéni Depeche Mode koncert előtt Dave Gahan rosszul lett, kórházba szállították és a koncert elmaradt. Azóta sok találgatás látott napvilágot, hogy mi lesz a turné sorsa, hiszen további fellépéseket kellett elhalasztani az énekes gyógyulása érdekében.

Tegnap reggel bejelentették Londonban, hogy június 8-tól folytatódik a Depeche Mode-turné az eredeti tervek szerint, tehát június 23-án Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban is megrendezésre kerül a show. Az athéni és a június 8-i lipcsei koncert közötti bulikat valószínűleg egy későbbi időpontban bepótolják, a pontos részleteket pár nap múlva jelentik be. A zenekar köszöni a rajongóknak a támogatást, a megértést és a türelmet. Remélik, hogy nem okoztak túl sok problémát a koncert lemondásokkal és halasztásokkal.

A budapesti (volt) népstadionbeli koncert hetek óta teltházas, azonban a jövő január 11-i Papp László Budapest sportarénabeni bulira korlátozott számban még lehet jegyeket kapni. A jövő évi Depeche Mode-turnét az elmúlt napok leállása nem érinti.

Szóljon hozzá!