ZETApress

hírportál

Feró magára maradt

Nagy Ferónak nem kell tovább izgulnia: hátradőlve, az esélytelen nyugalmával nézheti végig az X?Faktor hátralévő küzdelmeit. Tegnap utolsó csapata, a Like is kiesett ? láttuk az RTL Klubon.

Az X?Faktor szombati adásában már csak hét produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. A nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen a Like-csapat, Nagy Feró mentorálja és Szabó Dávid, Geszti Péter versenyzője végzett. Keresztes Ildikó két ?öreg fiúja? ? Zámbó Krisztián és az elmúlt két héten Lass Beát és Fehér Zolit párbajban kiverő Stone ? elsőként jutott tovább.

Dávid és a Like-lányok párbaja után Geszti Péter úgy döntött, hogy a Like-nak kell hazamennie, Nagy Feró pedig Szabó Dávidot küldte haza. Keresztes Ildikó és Malek Miklós is arra szavazott, hogy Szabó Dávid folytassa tovább a versenyt, így a három lány távozott. Jövő szombaton 19:30-kor a következő élő show-ban már csak hatan ? négy fiú és két lány ? állnak színpadra. Ildikó, Miklós és Péter két-két versenyzőért küzdhet, míg Feró csapat nélkül maradt.

2 hozzászólás

  1. Zámbó Krisztián elbúcsúzott az X-Faktortól. A tegnap esti adásában már csak hat produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. A nézői szavazatok alapján az utolsó két helyen Stone és Zámbó Krisztián, Keresztes Ildikó utolsó két mentoráltja állt. Stone saját szerzeményét, míg Krisztián édesapja, Zámbó Jimmy: Még nem veszíthetek című dalát énekelte.

    A párbaj után Malek Miklós, Geszti Péter és Nagy Feró is úgy döntött, hogy Krisztiánnak kell hazamennie, ezzel Keresztes Ildikót megmentették a választástól. A mentor a Coolon futó After X-ben, az X-Faktor háttérműsorában elmondta, mindkét énekesére nagyon büszke, de ő is Krisztiánra szavazott volna. Úgy érezte, hogy egyre inkább méltatlan helyzetbe került a 32 éves fiatalember, egyre több támadás érte, miközben Stone ugyanolyan kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Jövő szombaton 19:30-kor a 8. élő show-ban már csak a legjobb öt versenyzővel folytatódik az X-faktor 2012.