ZETApress

hírportál

Teljesek a csapatok

Igazi dráma volt a Voice tegnap esti utolsó válogatásán, a tv2-n. A végén Caramel a többiek idegeire ment, a Mesterek megszegték a szabályokat, gyakran hátranéztek! A hatodik este kialakult a 48 fős mezőny. A négy mester a 12-12 tanítványát párbajra küldi, s minden másodiktól búcsúzni fog, a Voice viszont dübörög tovább!

Az utolsó Meghallgatáshoz érkezett a The Voice ? Magyarország hangja. A múlthét végére alaposan elfogytak a helyek Mesterek csapataiban, ezért mindegyiküknek kétszer kellett meggondolnia, hogy kit fogad el tanítványának. Szörnyen nehéz volt a választás, amikor Lukács Gabriella, a gyerekét egyedül nevelő anyuka próbálkozott. Minden álma, hogy igazi énekesnő lehessen, 48 órája van talpon, amikor énekel, mert több műszakban dolgozik pultosként. A Mesterek nem fordulnak meg. Kiesik. A következő énekes Szolnoki Dóra, aki boldog párkapcsolatban él, van egy kisgyereke. Apukája televíziós műsorvezető Pécsett. Jazz énektanárként dolgozik. Andi, Caramel és Misi fordulnak meg. Malek Andihoz kerül, akinél így már betelt minden hely.

Ezután Garda Zsuzsa léphet színpadra, aki Kimnowak zenekar vokalistája volt. Évekkel ezelőtt Bűdi Szilárddal a Kifutó című tehetségkutatóban találkozott először, ugyanabban a fejkendőben szerepeltek akkor. Misi és Somló fordulnak meg neki. ? Szét vagy varrva, mint ez, nagyon plusz. Varratunk valami közöset! Ha nem segítek neked, jól pofánb*hatsz! ? mondja Misi, s Zsuzsa őt választja.

Utána Dr. Péter Barbara ügyvéd következik, aki inkább énekesnőnek tartja magát, Zorán vokalistájaként szokott fellépni. Nem jött el vele senki a meghallgatásra, ezért Szabó Kimmel Tamás drukkol neki nagyon lelkesen. Továbbjut és Caramelhez kerül. Egy kieső után Dózsa Erik lép színre, aki termelésirányítási mérnökként végzett, de most számítástechnikai boltban szervizes. Rocker figura. Somlóhoz kerül, akinél így már nincs több hely!
Ezután jöhet Sudár Anita, aki utcagyerekként nőtt fel. Most rendeződtek a viszonyok és ismét van családja. 100 kg feletti a súlya, ez is hatalmas lelki teher számára. ? Nyomd már meg Feri! ? kérleli Andi, mire Misi és Caramel is megfordul. Végül Ferihez, azaz Caramelhez kerül.

Következik Helmeczi Bianka, a nyíregyházi amatőr színész, akinek jókeresztapja van: Mészáros Árpád Zsolt, az ismert színész, musicalénekes. Mező Misi megfordul neki, ő pedig sír, hogy Misi csapatába kerül. Nála sincs több hely, s Herczeg Dávid fellépése után nem értik a mesterek, hogy Caramel miért nem fordul meg neki! Feri hajthatatlan, így Dávid kiesik.

Nagy reményekkel lép színpadra Csordás Levente, az egykori legendás ShyGys fiúzenekar énekese. A banda feloszlása óta folyamatosan próbál befutni, de semmi sem sikerül igazából. Régi önmagához képest nagyon sokat változott úgy külsőleg, mint belsőleg. Családja és gyereke is van, mégiskiesik. Caramel még mindig vár egy igazi hangra! A többiek türelme fogytán. Többször kikukucskálnak a székeikből, holott ezt tiltja a műsor szabályzata.

Isteni szerencse, hogy érkezik Henderson Dávid, 17 éves gimnazista fiú. Apukája amerikai, misszionáriusként dolgozott, lelkipásztor volt egy gyülekezetben. A hit átsüt a fiú dalán. Amikor énekel, Caramel elsírja magát és a Voice történelmében először állva tapsol. ? Ezen Isten fénye átragyogott! ? mondja Feri, s ezzel az ő csapata is betelik. A jövő héten indulhat a Párbaj! A legkeményebb csata lesz a Mestereknek és a Tanítványoknak egyaránt.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Dalnokpárbaj a ringben | ZETApress

Szóljon hozzá!