ZETApress

hírportál

Lassan betelnek a helyek

Csak a legjobbak maradhatnak a Voice-ban! Az ötödik Meghallgatással folytatódott a Voice. A Mesterek számára egyre nehezebb a döntés, hiszen egyre kevesebb a kiadó hely a csapatukban. A felhozatal pedig ugyanolyan erős, mint a múlt héten volt. A Mesterek egyre szigorúbbak, csak a legjobbak maradhatnak! ? láttuk este a tv2-n.

Az első versenyző Modor Miltiádész, édesapja öt éve súlyos betegségben elhunyt. Azóta ő és testvére édesanyjuk támasza. Először Mező Misi, majd Somló fordultak meg. Viccelődnek a furcsa néven. ? Úgy nézel ki, mint egy görög félisten! ? mondja Misi, aztán megtudjuk, hogy a nevét ezért kapta, mert az apuka rajongott a görög kultúráért. Miltiádész döntése könnyű: ? Mivel Békés megyei vagyok, mint Te, téged választalak Misi! ? mondja a mesternek.

A következő továbbjutó Torzsa Gabi, akinek nagypapája vak, tehát az, hogy valaki úgy hallgatja, hogy közben nem látja, számára nem idegen. Gabi abszolút antialkoholista. Nem jár bulizni, csendes, visszahúzódó. Mégis azt énekli: Réééészegeeen! Meg is fordulnak hárman: Malek Andrea, Caramel és Somló, s Gabi Andit választja, aki harcostársnak nevezi őt. A következő Solt Klaudia: ? Idejöttem a nagyvárosba énekelni! ? meséli. Otthon inkább szeretet volt, mint pénz. Apuka munkanélküli, anyuka gyári munkás. Klaudia napszámban szokott dolgozni, almaszedés, földmunkák ? ez az élete. Fel szokott lépni apukájával, ahol ő énekel, ott édesapja gitározik. A válogatóra Bakonyi Zsolt kíséri el, aki az első adás első szereplője volt és Malek Andihoz került. Klaudiának ő az egyetlen támasza. A Summertime-ot énekli. Azért ezt választotta, mert számára arról szól, hogy ő nagyon szegény lány, aki mindig csak álmodozik mindenről, kívülről nézi más boldogságát. Végül Caramelhez kerül, aki azt mondja: ? Ezért szeretem ezt a műsort. Te egy csiszolatlan gyémánt vagy, amit csiszolgatni kell!

Egy kieső után jön Olasz Csaba, kecskeméti színész, aki jelenleg a Dr. Hertz című darabban próbál Gangxta Zolee-val. Andi csapatába kerül, mert úgy érzi, vele tud szárnyalni. Utána Bogáth Emese, a Sugar&Spice együttes egykori tagja következik. Hiába ad bele mindent, nem jut tovább. Zoboki Balázs szakács és zeneiskolába járt. Apukája szerette volna összetartani a családot, de tavaly elváltak a szülei. Hatéves korában kapott egy teknős medált a nagymamájától, mai napig az hoz neki szerencsét. Misi és Somló fordulnak meg neki, ő pedig Somlót választja. A medált szorongatva boldogan lép ki a stúdióból.

Egy újabb kieső után Schweitzer Dóra lép színpadra, a lány jogásznak tanult, de inkább az éneklést választotta. Karaoke műsorvezetőként dolgozik. Csak Malek Andi fordul meg, hozzá is kerül. Nádor Dávid zárja a műsort. ? Ha bukni kell, nagyot bukok. Ha siker lesz, nagy siker legyen!!! ? indít. 2010-ben az X?Faktorból már kiesett, de igazságtalannak érzi a döntést. Ott még szerelmével és közös kisgyerekükkel láthattuk. Most is Helga kísérte el, de már csak barátok. Előbb Misi és Andi, majd Caramel, végül Somló fordul meg. Misi azt mondja: ? Tisztában vagy vele, hogy ki***tt jól énekelsz?! ? Malek Andi nagyon kacér: ? Annyira kíváncsi vagyok, hogy mit tudnék veled csinálni… ? Dávid is kíváncsi, ezért őt választja. Hamarosan megtudhatjuk, hogy mit kezdenek egymással… A jövő héten az utolsó Meghallgatással folytatódik a Voice! Egyre nő a feszültség, hiszen már csak néhány hely van a Mesterek csapataiban!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Teljesek a csapatok | ZETApress

Szóljon hozzá!