ZETApress

hírportál

Némethy IVI színre lép

Világvége? ? Ugyan kérem, inkább valami más! A világnak nemhogy vége nincs, inkább most indul. Színre lépett Némethy Ivett IVI, egy felvidéki származású 37 éves családanya, hogy sajátos szemléletével és még sajátosabb elképzeléseivel tegyen sokak álmainak megvalósításáért.

Ma délelőtt 11 órakor a legújabb budapesti thai-étteremben, az Andrássy út 2-ben megnyílt Kaeng Som Tom Yum-ban elénk állt, hogy segítségünkre legyen belső harmóniánk, az egyensúly felfedezésében és megőrzésében, sok-sok nő és férfi életét megváltoztatva ezzel. ? Üdvözlöm Önöket! Némethy IVI vagyok az IVI Angel World megálmodója. Felvidéki magyarként fogom képviselni a magyar édesanyákat a jövő év márciusában Hollandiában megrendezésre kerülő Miss és Mrs. Multiverse elnevezésű világversenyen ? kezdte bemutatkozást a dekoratív hölgy.

Ez a verseny több egy szépségversenynél, hiszen itt döntően nem a külső kerül előtérbe. Ez az esemény inkább az anyaságról, az igazi női értékek kifejezéséről szól, arról, hogy példát mutassunk azoknak, akik bár maguk is rendelkeznek hasonló értékekkel, de a mai küzdelmes világban nem képesek ezeket felszínre hozni és az életükben előtérbe helyezni.

November 22-e és december l-je között a Dominikai Köztársaságban a versenyre felkészítő tábor lakója leszek. Ott magam is részt veszek majd abban a nemes programban, mely egy gyermekotthon apró lakóit segíti egy jobb jövő reményében. Azt a célt tűztem ki magam elé, hogy Magyarországról indulva az IVI Angel World kezdeményezésére induljon el a kedvezőtlen helyzetű nők, férfiak és gyermekek tényleges felemelkedése. Ez a program a férfi és nő közötti harmóniát célozza, melynek megteremtése erősíti a családok összetartását szerte az országban és a világban, így válhatunk példaképpé más országok számára és egy egészséges nemzettel hidakat építhetünk a különböző országok között.

Az IVI Angel World tevékenységei között szerepel a megújító életvitel program, a belső harmóniát teremtő tanfolyamok, a külső megjelenést elősegítő arc és testápolás, hajápolás, fogápolás, egészséges táplálkozás, öltözködési kultúra, divat, viselkedéskultúra, kommunikációfejlesztés, lakáskultúra, valamint mozgáskultúra: kondicionáló torna, angyaltánc, és az angyaltánc által a szülő és gyermek közötti harmonikus kapcsolat megteremtése. Modelltanfolyamainkon a résztvevők a nőies és férfias megjelenést sajátítják el.

Az IVI Angel World rendelkezik azzal a kizárólagos joggal, hogy a jövőben is a Miss és Mrs. Multiverse világverseny résztvevőit országos verseny fordulóinak keretében kiválaszthassa. Az IVI Angel World online tv-adást is indít. A programjainkat a havonta megjelenő magazinban és a közösségi oldalakon keresztül is nyomon követhetik majd. Webáruházunkon keresztül elérhetik termékeinket, melyek kényelmessé teszik hétköznapjaikat és hozzájárulnak a harmonikus és egészséges életvitelhez.

Az IVI Angel World szellemi útmutatója Az égre írott történelem című könyv, mely a rég elveszett, de máig is kutatott ősi tudást, a Szent Grál-bölcseletet tárja fel. E bölcselet alapja a férfi-női egyensúly, az égi kötésen alapuló lélek párkapcsolat. Magyarország és a világ spirituális felemelkedése e tudás ismeretében és érvényesítésével érhető el. Üzenem mindenkinek, hogy 2012. december 21-én nem a világvége következik be, hanem egy angyali világ kezdődik, az IVI Angel World. Kérem, hogy minél többen csatlakozzatok hozzánk! ? fejezte be Némethy Ivett IVI mondandóját.

IVI nyáron Budapestre költözött, gyermeke szeptembertől itt jár iskolába. Szlovákiában 5 évig a bántalmazott nőkkel foglalkozott, s Magyarországon is vannak hasonló kezdeményezések. (Múlt év elején mi is beszámoltunk az egyikről.) Mint kérdésemre elmondta, itt is szeretné ezt a tevékenységét folytatni, minden olyan kezdeményezésnek örül, minden olyan kapcsolatra nyitott, amely jó célokat szolgál.

6 hozzászólás

  1. Gratulálok IVI a jövendő munkádhoz! Nagyon örülök, hogy az ismerőseim, mi több, a barátaim között TISZTELHETEK egy ilyen anyukát! Kívánom, hogy munkád sikerüljön, a CÉLOD elérd! A viszontagságok közepette ahogy megismertelek, olyan mintha a fogadott lányom és unokám lennétek. BÁRHOVÁ SODOR IS AZ ÉLET, TARTS MEG EMLÉKEDBEN! – Marika

  2. Kedves Mindenki és IVETT!!! Legelőször is rendezd el a szlovákiai dolgaidat és amiket megígértél itt mindenkinek és utána írjanak rólad szépet, mert addig egy nagy átverés az egész amiket itt leírnak! Sajnos nekem csak ígérgeti, hogy rendezi a tartozását. Bocsi, hogy valakiről nem írok szépet, de majd akkor, ha be is tartja az ígéretét! – Üdv: Laci

  3. Üdvözletem! Egy december 22-i, szombati jótékonysági programra szeretném felhívni a figyelmet, melyre Némethy Ivett IVI is tett felajánlást (a galéria egy festményét ötvenezer forintértékben) az adományozók között. A cél ismét nemes és jó: az adományok és licitek bevétele a Gyermekrák Alapítvány és a Nógrádi Vadaskert javára kerültek felajánlásra.Az egész napos műsoros- és vásáros-rendezvényen Aaminah-t is láthatjuk Angyaltánc előadásával és Csizmadia Klára Claire selyemfestő barátunk adománya is szerepel a licittárgyak között. A Lurdy-házbeli helyszínen megvásárolható lesz a szervező Mátyás Anita: 2013. A jövő legendáriuma című kiadványa, mely a spirituális üzleti naptársorozat legújabb tagja.

  4. A MISS ELEGANCE szépségverseny 2013. január 18-án, pénteken 20:30-tól lesz a Széchenyi István téri Creol Bárban. Belépő: 1500 forint, sajtósoknak ingyenes. Némethy Ivett IVI is a 12 versenyző között van és egy jótékonysági ajánlat kapcsán egy rákos kislány is a vendégünk lesz a családjával. Mindenkit szeretettel várunk!

  5. Némethy Ivett személyében egy igazi angyalt ismertem meg. Teljes szívemből kívánom, hogy tervei megvalósuljanak, és azok a hidak, amiket az emberek és a nemzetek közt szeretne felépíteni, mindörökké álljanak!!! Hajrá IVI!!!