ZETApress

hírportál

Siker és bukás a tv2-n

Tegnap este folytatódott a Voice a tv2-n: a negyedik Meghallgatással dübörög tovább a tehetségkutató. Az adásban ismét igazi tehetségek váltották egymást, a Mesterek pedig nem ismernek kegyelmet. Csak a legjobbak maradhatnak, a múltheti 26-ról már 34-re nőtt a létszám. Tamásnak tíz, Misinek kilenc, Caramelnek nyolc, Andinak hét versenyzője van, de ne fussunk előre ennyire!

Elsőként Fenyő Fruzsina jazzénekesnő, a színész Fenyő Iván húga lépett a színpadra, szándékosan nem hozta magával bátyját, nem akarta, hogy esetleg emiatt figyeljenek rá. Bár hangszíne különleges és karakteres volt, a Mesterek nem fordultak meg és így nem is jutott tovább. A zene az élete Burai Krisztiánnak, a Voice második fellépőjének. Hatévesen már Michael Jackson imitátor volt és manapság ismert előadóknak ír dalokat. A Mesterek megdöbbentek, hogy Krisztián a saját dalát hozta. Mező Misi fordul meg elsőnek, de ő Caramelt választja. ? Azt éreztem, mint ha magam lettem volna konnektorba bedugva és feltöltöttél, amellett, hogy fantasztikusan énekelsz! ? lelkesedett Caramel.

A következő négy énekes nem ütötte meg azt a szintet, hogy a Mesterek megforduljanak. Következőként érkezett Pap Attila biztonsági őr, aki annyira izgult, hogy az elején elrontotta a dalt, aztán újra nekivágott. Az utolsó pillanatban Somló megnyomja a továbbjutást jelentő gombot. A többiek nem. ? Nem akarok nyerni, csak ismert lenni ? mondta magáról Attila. Utána Kriszta Réka Piroska következett. A nagyváradi titkárnő éjszakánként bárénekesként dolgozik. Nagyon zárkózott lány, és neki biztonságot jelent, hogy háttal ülnek a Mesterek. Először Misi fordult meg, majd Andi, Somló, végül Caramel. ? Nekem férjre van szükségem, Somló Tamást választom! ? döntött Réka, mivel Tamás Mester megkérte a kezét. Ezután Harót Balázs, Caramel egykori vokalistája énekelt. Rettegett tőle, hogy Caramel megismeri a hangját. Az utolsó pillanatban pont Caramel fordult meg, ezzel Balázs megmenekült. A Mester egyébként nem ismerte meg a hangját.

Az eddigi legidősebb énekes, az 56 éves Hoffer György után Balázs Olivér hangtechnikus következik. Az egész testét tetoválások borítják, de ennek ellenére egy lírai, romantikus dalt adott elő. Először Misi, majd Somló fordult meg. ? Ha Somlót választod, Tamásnak csináltatnia kell egy tetoválást ? poénkodott Misi. Olivér Somlót választja, jöhet a tetkó! Kőhegyi Dávid visszahúzódó tehetség. Csak Malek Andi fordul meg a produkcióra. Dávid zokogva hagyja el a színpadot. Gyöngyösi Tamás ? Egy lángoló személyiség vagyok! ? kijelentéssel veti magát a versenybe. Misi ? Tetszik a hangod! ? kiáltással fordult meg, majd Caramel és Somló is megnyomja a gombot. ? Ha nem engem választasz, Magyarországon beszüntetem a szeszes ital fogyasztást! ? zsarolja Misi. ? Olyan nincs, hogy ne legyen alkohol, én Misit választom! ? dönt könnyedén az énekes.

A következő próbálkozó Pálos Zsuzsi, aki a PaDöDö vokalistája volt több évig. Régi zenekari tagok izgulnak érte a backstage-ben. Zsuzsinak nem volt elég a több évtizedes rutin, egy Mester sem fordul meg. Az utolsó fellépő Fehér Adrienn, aki 20 éve énekel. Malek Andreával is többször fellépett már. ? Azt hiszem, ő lesz az utódom ? mondta róla Cserháti Zsuzsa. Testvérei, Fehér Balázs (Carbonfools) és Fehér Gábor (Singer Street) is ismert énekesek. Hangjával elvarázsolta a Mestereket és Mező Misi csapatában folytatja a versenyt. A Voice komoly meglepetéseket tartogat a jövő héten is. Siker és bukás, kiesés és továbbjutás, igazi feszültség lesz az ötödik Meghallgatáson.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Lassan betelnek a helyek | ZETApress

Szóljon hozzá!