ZETApress

hírportál

F&F, a divatdiktátor

Az F&F angol divatház idei őszi-téli kollekciójának bemutatója Budapesten volt először látható az európai körút során a nagyközönség előtt. A majd? ötszáz vendég ? köztük a hazai divatlapok főszerkesztői, stylist-jei ? azon kivételesek között érezhették magukat, akik ma már tudják, mi lesz a divat ősszel és télen.

A show egy kis időutazás volt, de nem csak a jövőbe, hanem a múltba is, ugyanis a 80-as évek néhány jellemző divatvonulata is látható volt, megjelentek az élénk és a pasztell színek, a fekete fehér, a matt és a fényes, az elegánstól a kényelmes ruhadarabokig. De nem csak ruhákat láthattak az érdeklődők, hanem kiegészítőket is: divatos táskák, hasonló cipővel és kesztyűvel, azaz az F&F továbbra is törekszik a teljességre. A hazai stylist-ek, divatszakemberek véleménye szerint valamennyi ruházat magában foglalja a nemzetközi divattrendek irányvonalait.

A kollekciók

Amire pedig az F&F a megjelenés mellett a legbüszkébb: Közép-Európában az elmúlt hat hónapban 100%-kal emelkedett a márka ismertsége. Tavaly Angliában a vezető tíz márka között szerepelt az F&F. Négy nőből biztosan egy valamilyen F&F terméket visel. A hölgyek többsége találja stílusosnak és megfizethetőnek az angol márkát.

Sztárparádé

A látványos divatshow-ra a hazai sztárvilág jeles képviselői is kíváncsiak voltak: Medveczky Ilona, Csomor Csilla, Kiszel Tünde, Peller Mariann, Madár Veronika, Keleti Györgyi és Zimány Linda az első sorból nézték végig a nem mindennapi bemutatót. Az est sztárvendége az Isztambulból hazaérkező Csősz Boglárka szupermodell volt, aki csak erre az alkalomra látogatott haza Budapestre, másnap az első géppel már utazott is vissza Törökországba. Az est házigazdái Gönczi Gábor és a démoni szépségű Orosz Barbara voltak, akik tökéletes párost alkottak a pörgős divatshow levezénylésénél.

Az F&F márkát már rég óta ismerem és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az angol divatház öltöztet ? mondta Peller Mariann, az RTL Klub műsorvezetője, aki erre az alkalomra is F&F-be öltözött.

Kedvelem a divatbemutatókat, mert fontosnak tartom az öltözködést a mindennapokban. A show szemkápráztató volt, valóban egy jól megkoreografált látványos, pörgős bemutatón vagyunk túl ? nyilatkozta Csomor Csilla. A színésznő szerint a felvonultatott darabok minősége kifogástalan volt. Egyik kedvence egy overall-szerű fekete egészruha volt.

Egyértelműen látható volt a nemzetközi divatirányzatok hatása a bemutatott ruhákon, trendi és a legfontosabb mindenki számára elérhetők a felvonultatott darabok, véleményen szerint aki F&F-et hord az trendi és divatos. Szerencsésnek tartom, hogy a kiegészítők választéka is egyre szélesedik, ezzel lehetőséget biztosítva, hogy ízlésesen és harmonikusan kombináljuk viseletünket. Nyugodtan lehet merész színeket használni, de ugyanúgy divatos a fekete-fehér, vagy a fényes és a matt kombinációja is ? mondta Már Róbert stylist.

Szóljon hozzá!