ZETApress

hírportál

Macskanő lesz Gabiból

Tóth Gabi 2013 januárjától új szerepben tündököl majd: szexi macskanő lesz! A Győri Nemzeti Színház igazgatója ugyanis meglátta Gabiban azt a tüzet és energiát mellyel, színésznőként is ígéretes karriert futhat be. A Finitó című darabban Gabi Tigris Niki szerepét alakítja majd ? tudtuk meg ma a Stefánia-palotában.

Színészi pályafutása első állomására készülve megfogadta, hogy kiereszti karmait és igazi vadmacska lesz a színpadon. A szexi énekesnő ma délben a Körömpalotába látogatott, ahol világbajnok körömépítő mesterek készítettek neki vad és szexi körmöket. Tóth Gabi nem titkolja, nagy izgalommal készül az újabb kihívásra és mindent szeretne megtenni annak érdekében, hogy sikeres legyen a színház falai között is. Emiatt nemcsak a szerepre, a szövegtanulásra és az új dalok feléneklésére koncentrál, hanem külsejével és az életmódjával kapcsolatban is magasabbak lettek az elvárásai.

Nagyon kedvesek a leendő kollegák, nem szeretnék sem nekik, sem pedig a közönségnek csalódást okozni. Nemsokára elkezdődnek a próbák, már ott is a maximumot szeretném nyújtani. Mindent megteszek annak érdekében, hogy azonosulni tudjak a szerepemmel. A hétvégén a Körömpalotában a Perfect Nails világbajnok körömmesterei olyan körmöket varázsoltak nekem, amellyel igazi vadmacskaként állhatok majd a színpadra. Ellenállhatatlan, extrém körmökre vágytam emellett pedig nagyon kíváncsi voltam arra is, hogy hogyan és milyen alapanyagokkal dolgoznak a világ- és Európa legjobbjai ? nyilatkozta az énekesnő.

A műköröm divat fejlődésével az alapanyagok tárháza is kiszélesedett, a választék folyamatosan bővül, mind a műkörmös szakemberek, mind a vendégek igényeinek kielégítésére. Gabi körmeire egy különleges ábra került, így nemcsak a hosszán változtattunk, hanem a mintákat is megfűszereztük egy kis vadsággal. Az új körmei nagyon illenek Gabi szexi és vadóc stílusához ? nyilatkozta Székely Imola, a Perfect Nails körömmestere. A hétvégi Körömpalota rendezvényen többek közt Darabos Évi, Londoni Körömolimpiai bajnok és Natalia Yakubchuk, világhírű körömdíszítő bajnok is bemutatót tart a legújabb körömépítési és díszítési technikákról, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a körmös-világ legmodernebb trendjeivel is.

Szóljon hozzá!