ZETApress

hírportál

Hat döntőst más ismerünk

A mentorok és segédeik közül Geszti és Malek már tegnap döntött. Estére eldőlt, hogy ki az a három fiú, akik Geszti Péter és kik azok a lányok, akik Malek Miklós mentoráltjaiként versenybe szállnak október 13-án, szombaton az X?Faktor 2012 első élő show-jában ? láttuk az RTL Klubon.

Geszti Péter, mentorsegédjével, Tiszttartó Titusszal egy Duna-parti villában várta a mentorházba jutott hat versenyzőt, akik közül hosszú vívódás után választotta ki azt a hármat, akiket magával visz az élő show-ba. ? Mindent összevetve végül is inkább a kockázatosabb utat választom, mert az engem jobban érdekel egy kicsit ? indokolta a döntést a mentor. Oláh Gergő (23), Szabó Dávid (26) és Fehér Zoltán (25) lettek döntősök a fiúk közül.

Malek Miklós és már jól bevált mentorsegédje: Tóth Gabi feladata az volt, hogy rendhagyó módon hét lány közül válassza ki azt a hármat, akik jövő szombaton bizonyíthatnak. A nagyon erős mezőnyből Malek Miklós a mentorház első estéjén nem is tudott döntést hozni. ? Ma este biztos nem tudom eldönteni. Szerintem alszom rá egyet és holnap kiderül, hogy mi lesz ? fejezte be a napot a mentor. A másnap meghozott döntése értelmében Csobot Adél (18), Antal Tímea (19) és Kvaka Andrea (22) azok a tehetséges versenyzők, akik a hét lány közül bekerültek az élő show-ba.

Az X?Faktor 2012 Keresztes Ildikó és Nagy Feró mentorházában folytatódik ma este, amikor a csapatokkal és a 28 éven felüliekkel teljessé válik a 12 döntős névsora. Közülük az első háromba az operettszínházi múltja, illetve erdélyi származása miatt Szabó Dávidot és Csobot Adélt várom. Mivel Feró és Miki Vastag Csabával és Kocsis Tiborral az előző két versenyen már mentorként sikeres volt, idén Péter, vagy Ildikó mentoráltját várom az első helyre!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Megvan már a 12 döntős! | ZETApress

Szóljon hozzá!