ZETApress

hírportál

Cirkusz az Arénában

Lezárult a Cirque du Soleil Club és a Live Nation regisztrált tagjainak elővásárlási lehetősége, így 10 órától már mindenki számára elérhetők a legújabb show, az Immortal belépőjegyei ? tudtuk meg Márkus Évától.

Michael Jackson zenéiből és életéből összeállított előadás tavaly ősszel debütált Montreálban, majd egy 10 hónapos, telt-házas amerikai turné után, október 12-én lesz az európai premier Londonban. Budapesten, rögtön az európai turné első körében, 2013. február 5-6-án, kedd-szerda este csak egy-egy alkalommal láthatja a magyar közönség a legújabb Cirque du Soleil show-t. Videója idekattintva látható.

A Michael Jackson Alapítvány, a Cirque du Soleil és a Live Nation büszkén jelentette be, hogy a Michael Jackson The Immortal show, amelyet tavaly őszi premierje óta már több mint 600 ezer ember látott, a kirobbanó sikerű észak-amerikai előadások után októberben megkezdi európai turnéját. Ez az életre szóló élményt adó produkció Michael Jackson zenéjét és koreográfiáját kombinálja a Cirque du Soleil kreativitásával, s így egyedi betekintést ad a géniusz szívébe, lelkébe és a zene iránti szenvedélyébe, amely örökre átalakította a pop kultúrát. Az előadást Jamie King írta és rendezte, 49 táncos, zenész és artista közreműködik benne.

Az Immortal show a látvány, a tánc, a zene és a fantázia fúziója, amely a nézőket Michael Jackson kreatív világába repíti, időnként feje tetejére állítva az ismert motívumokat, úgy bemutatva az énekes művészetét, ahogy azt közönség még nem láthatta. Célja, hogy mindenkivel megismertesse ezt a generációkon átívelő örökséget, a rajongókon felül azokkal is, akik esetleg először találkoznának Michael Jackson zsenialitásával.

Az Immortal előadás egy fantasztikus birodalomban, a néhai sztár titkos belső világában játszódik, mellyel a nézők elé tárul Michael Jackson zene és tánc, mese és varázslat valamint a természet törékeny szépsége iránti szeretete. A produkciót Michael Jackson inspiráló dalai segítik ? amelyek a show mögé állították az alkotókat is ?, és megtöltötték rendkívüli energiával és lélegzetelállító intenzitással. A felejthetetlen előadáson túl a Michael Jackson The Immortal előadás az énekes szeretet, béke és harmónia üzenetét is tovább közvetíti a világban.

Az előadást íróként és rendezőként is jegyző Jamie King több Emmy- és MTV Video Music Díj nyertese, valamint jó néhány népszerű zenei videó koreográfusa és a legnagyobb bevételű koncertturnék többségének rendezője. Az elmúlt évtizedben Madonna kreatív direktora, s mellette olyan sztárok előadásait rendezte, mint Rihanna, Celine Dion, Spice Girls vagy Britney Spears. Olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Ricky Martin, Christina Aguilera, Mariah Carey, Shakira, George Michael, Elton John, Diana Ross, vagy Jennifer Lopez. Ez az első közös munkája a Cirque du Soleil társulatával.

Jegyek már kaphatók a Ticketpro országos hálózatában. A budapesti előadás jegyei most többet érnek: minden jegyen található egy kód, amelynek felhasználásával 30% kedvezményt kap a jegy tulajdonosa a show zenéjét tartalmazó Michael Jackson: Immortal című CD mindkét változatára a Shopline.hu oldalon.

Szóljon hozzá!