ZETApress

hírportál

Csaba örült Cintulának

Újra találkozik Bonnie Tyler és Csepregi Éva a Unique Fesztiválon. Hatalmas bulit csaptak a fesztivál magyar fellépői és a sztárvilág legismertebb arcai. Csepregi Éva elárulta, mivel kezelte a Yamaha Fesztiválon Bonnie Tyler hangszálait és fény derült arra is, kiért rajongott kislány korában Muri Enikő.

Retro buli keretében hangolódtak az együttesek az augusztus 23-25-e között tartandó Unique Fesztiválra. A Szent István téri DIVINO Borbárban gyűltek össze a zenészek, a hangulatról pedig a retro DJ-k: Arató András, B. Tóth László és Keresztes Tibor, alias Cintula gondoskodtak. A fesztivál nyitónapján, augusztus 23-án, csütörtökön újra találkozik a Neoton Família és Bonnie Tyler.

Amikor 1989-ben a tokiói Yamaha Fesztiválon vettünk részt az együttessel, Bonnie Tyler is fellépett az eseményen. Nagy öröm számomra, hogy több mint húsz év után újra találkozhatunk. Annak idején a gála előtt komoly rekedtséggel küszködött, én ajándékoztam neki ?gyógyszer? gyanánt egy zacskó Negrót, most végre megkérdezem, használt-e? ? mesélte nevetve Csepregi Éva, aki együttesével, a Neoton Famíliával szintén a Unique Fesztivál nyitónapján lép majd fel.

A bulin részt vettek az X?Faktor sztárjai is. Muri Enikő elárulta, kisgyermekként rajongott a Neoton Famíliáért. ? Amikor kislány voltam, imádtam őket hallgatni. Miután kiestem az első X?Faktorból, az együttesemmel rengeteg Neoton slágert játszottunk a fellépéseken, a 220 felett az egyik kedvencem ? árulta el Enikő.

Vastag Csaba nagyon örült, hogy személyesen is megismerhette Cintulát, a legendás diszkóst, míg VV Attila elmesélte, hogy a fesztivál fellépői közül számára Kim Wilde a legérdekesebb, hiszen kiskamaszként ő is csodálta az énekesnő szépségét, így biztos, hogy az augusztus 23-i koncertjét is megnézi majd. A szerda esti buli éjszakába nyúlt és folytatódik az augusztus 23-25-e közötti fesztiválon a Budavári Palotában!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Nem csak a fülnek | ZETApress

Szóljon hozzá!