ZETApress

hírportál

Brazilok a Palán

A Brazil Kulturális Központ bemutatja a Sport Beach 3 egész napos rendezvényét a Palatinus strandon! Nyaralj velünk a Margitszigeten július 6-7-8-án, jövő péntektől vasárnapig! ? hallottuk a Brazil Sport Beach rendezvény délutáni sajtótájékoztatóján, az Erzsébet téri Akvárium Klubban.

A Brazil Kulturális Központ, a Brazil Kultúra Magyarországra érkezésének 11. évfordulójának alkalmából, folytatja a fergeteges nyári rendezvénysorozatát, a Brazil Sport Beach a brazil életérzés megismertetésének jegyében. A már hagyományteremtő 3 napos fergeteges brazil sport és kulturális fesztivál ismét a Margitsziget közismert strandján, a Palatinuson kerül megszervezésre. A látványos jelmezek és szamba dobosok máshol nem látható színes kavalkádja mellett brazil ételek és koktélok segítenek hozzá minket ahhoz, hogy három napra ismét Brazíliában érezhessük magunkat. Kik is Ők és mit is tudnak? ? Lantai József fotóin megnézhetjük!

A Palatinuson nyitástól zárásig élvezhetjük a brazil kultúra sajátosságait Elhozzák nekünk a Copacabana hangulatát ahol a strand, a brazil ételek és italok és a színpadon latin ritmusok és izgalmas programok lesznek folyamatosan. Jógaoktatás, szamba, lambada fellépés illetve tanítás, salsa, zumba oktatás, Brazil Football bemutató és többek között a családokra is gondoltak, mivel egész napos játék lehetőséggel kedveskednek a gyereknek a játszóházban. A Palatinus vendégeinek és látogatóinak pihenéséről és kikapcsolódásáról a Cedrus Center gondoskodik, talp és hátmasszázzsal kényeztetik a vendégeket és a fák árnyékában a Terra Brasil nyugágyaiban is megpihenhetünk.

Természetesen elmaradhatatlan az egész napos Capoeira WorkShop, hiszen ez a fő színhelye a Capoeira találkozónak, a Batizado-nak és a végén vasárnap a Capoeira övek átadásának! A rendezvényen megmutatja magát a Criminal Skateshop, Magyarország első számú gördeszka szakkereskedése. Exkluzív minőségű amerikai sportfelszereléseket kínál minden korosztály számára. Csapata a legegyedibb Gördeszka, Wakeboard és Snowboard sportolóit foglalja magában, akik szerves részét képezik a magyar extrém sportéletnek és underground kultúrának.

A Sport Beach rendezvényen látványos gördeszka bemutatóval szórakoztatják majd a közönséget és még a tombolára is értékes nyereményeket ajánlanak fel. Bemutatkozik az MMA Szövetség, melynek célja a sportág hazai népszerűsítése és az utánpótlás-nevelés támogatása. A Palatinuson felállítanak egy teljes ketrecet, itt a fiatalok és a strandolók közül bárki kipróbálhatja ezt a sportágat. A szövetség folyamatosan kutatja a tehetséges fiatalokat, figyelemmel kísérik a gyermekek és az ifjúsági korosztály fejlődését, segítik a sport által nyújtott személyiségi fejlődést és a harcművészeteken keresztül hátrányos helyzetű fiatalok számára kínálnak kitörési lehetőséget.

Mint mindig a jótékonyság sem marad el a szervezők részéről miszerint a tombolán összegyűjtött összeget, a Brazíliában élő Capoeira nagymester beteg kislányának a műtétére ajánlja fel a Brazil Kulturális Központ. A tombola értékes nyereményeink felajánlója, az Uniqa Biztosító Zrt , továbbá az Criminal Skateshop Magyarország és az MMA Szövetség. Egy igazi nyári programsorozat, amelyet mini nyaralásként, felüdülésként élvezhetünk 3 napon keresztül, gyertek és üdüljetek a Palatinuson ? a Sport Beach rendezvényen a Brazil Kulturális Központ jóvoltából ?, töltődjetek fel az izgalmas programoktól strandolás közben.

Extrákkal is készültek a szervezők, mert különleges ESTI SUMMER BRAZIL party sorozattal várják azokat a kedves érdeklődőket, akik még este is szeretnének kikapcsolódni. Forró hangulatú táncbemutatókat, koncerteket követően óriási buli kerekedik ahol remek és tehetséges DJ-k fokozzák a hangulatot! Hasonló programot márciusban a városligeti Petőfi Csarnokban már láthattunk. A rendezvény hivatalos szállítója a 6×6 taxi.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Brazil party a Palán | ZETApress

Szóljon hozzá!