ZETApress

hírportál

Vigyázz, lépcső!

Ha képben vagy és képbe is akarsz kerülni, feltétlenül gyere el június 16-án, szombaton este 18 órára a Szépművészeti Múzeumhoz, és hallgasd meg a Budapesti Fesztiválzenekar (BZF) történetének legrövidebb ? ingyenes ? koncertjét! ? kéri Tamás Dorka.

Az idei Múzeumok Éjszakájának nyitóeseményén Fischer Iván és együttese a helyszínhez és a múzeumi éjszaka egészéhez illő módon, stílszerűen Muszorgszkij: Egy kiállítás képei című népszerű műve utolsó két tételét játssza majd ? egy mindössze negyedórás koncert keretében. Légy ott június 16-án, szombaton pontban este 6-kor a Szépművészeti lépcsőjén! Légy (a) képben! Részletek idekattintva láthatók.

Légy együtt a Szépművészeti lépcsőjén a BFZ-vel, légy részese az egyszeri és megismételhetetlen művészi és közösségi élménynek! Hiszen a koncerten nemcsak meghallgathatod a Baba Jaga kunyhója és A kijevi nagykapu című tételeket, de eközben magad is egy nagy csoportkép szereplőjévé válhatsz, ugyanis egy speciális fényképezőgéppel nagy felbontású fotó készül majd a közönségről.

Ha rajta leszel a közös fotón, amely a Szépművészeti lépcsősorának legtetejéről készül, nem csupán tárgyi emléked lesz a villámkoncertről, de akár még nyerhetsz is az arcoddal. A fotó ugyanis felkerül majd a BFZ Facebook-oldalára, s akik a képen felismerik önmagukat, kis szerencsével BFZ koncertjegyeket és más értékes ajándékokat is nyerhetnek!

Szóljon hozzá!