ZETApress

hírportál

Meglettek az új királynők

Nagyszabású show-műsor keretén belül választották meg 2012 szépségkirálynőjét és udvarhölgyeit tegnap este a tv2 A szépségkirálynő című műsorában. A hölgyek Herceghalmon készültek a végső megmérettetésre, ahol a tavalyi év legszebb lányai adták át koronájukat az idei szépségkirálynő-választás győzteseinek.

A nézői szavazatok alapján Miss Intercontinental Bencsik Emerencia lett, s ezzel Weisz Fannitól örökölte meg a közönségdíjat. Az idei Miss Earth Hungary Kocsis Alexandra lett, akinek Szabó Dóra adta át a koronát. Lipcsei Betta, a tavalyi Miss Universe Hungary Konkoly Ágnes kedvéért vált meg a koronájától. Ági egyébként nem először vett részt ilyen megmérettetésen, ám most sikert aratott.

A legnagyobb izgalom természetesen azt a bejelentést előzte meg, hogy ki lett Miss World Hungary. A zsűri ezúttal Cserháti Tamarát találta a legszebb lánynak, aki egy éven keresztül a Szunai Lindától kapott koronát viselheti. A szépségek az adását követő afterpartyn, Kopaszi gáti Le Bistroban ünnepeltek, ahová a beengedés szigorúan vendéglista alapján történt. A meghívottaknak már péntek délig jelezniük kellett, hogy számíthatnak-e rájuk az eseményen ? tudatta a tv2 és a Magyarország Szépe Kft.

Szóljon hozzá!