ZETApress

hírportál

Könnyes búcsú a koronától

Herceghalmi sajtótájékoztatón jelentette be délelőtt a tv2 A Szépségkirálynő című műsor tizenkét döntősét. Tatár Csilla és Till Atilla felváltva sorolták a továbbjutók neveit. A három kieső könnyes szemmel intett búcsút a koronának, számukra véget ért a verseny.

A legjobbak a szombati élő adásban bizonyíthatnak, ahol kiderül kié lesz idén a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary koronája. Magyarország szombaton újra szépségkirálynőket választ! A herceghalmi Abacus Hotelben már javában zajlik a felkészítő tábor, ahol az ország legszebb lányai szigorú napirend szerint dolgoznak azért, hogy június 9-én valóban a legjobb formájukat hozzák a tv2 élő show-műsorában, A Szépségkirálynőben.

Alakreform edzés, járáspróbák, angolóra, kommunikációs tréning, valamint a táncos koreográfia betanulása mellett a lányoknak az elmúlt héten, öt háziversenyen kellett bizonyítaniuk felkészültségüket. A Miss Talent, a Miss Bikini, a Miss Charity, a Miss Beauty Face és a Miss Sport versenyek a zsűrinek is segítséget nyújtanak abban, hogy eldöntsék, kik azok a lányok, akik szépségük mellett rátermettségük révén is érdemesek a koronára.

Akik ezeket a versenyeket megnyerik, védettséget élveznek és szereplői a szombati élő adásnak. A tv2 show-jának házigazdái: Tatár Csilla és Tilla elsőként az öt biztos továbbjutót, az al-versenyek győzteseit szólította: Bencsik Emerencia bűvészprodukciójával érdemelte ki a Miss Talent címet, Kocsis Alexandra tökéletes alakja Miss Bikini győzelmet ért. A választott jótékonysági ügye mellett Rákosi Annamária érvelt a legjobban, így ő lett Miss Charity, míg a Miss Beauty Face címet a zsűri Cserháti Tamarának szavazta meg. A legsportosabb lány, így a Miss Sport győztese idén Konkoly Ágnes lett.

Rajtuk kívül még Kovács Nikolett, Csábi Tünde, Ricza Niki, Egedi Niké, Almassalma Zita, Görög Réka Dorottya és egyedüli szőkeként Gombos Aliz esélyesek A Szépségkirálynő címre és a vele járó fődíjra, egy Peugeot 107 gépjárműre. Szombaton este 19:35-től a tv2-n kiderül, kinek a fejére kerül a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary, valamint a Miss Earth Hungary koronája.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Meglettek az új királynők | ZETApress

Szóljon hozzá!