ZETApress

hírportál

Marci az újabb kieső

Megvannak a Csillag születik 2012 finalistái. Az RTL Klub népszerű tehetségkutatója az elődöntőhöz érkezett, ahol kiderült, hogy melyik három produkció az, amely jövő szombaton az elsőségért és így a műsor fődíjaiért küzd. A nézők és a zsűri döntött: Juhász Marci számára befejeződött a verseny.

A még versenyben lévő négy produkció két-két előadással igyekezett meggyőzni a Pokorny Lia, Hajós András, Hernádi Judit és Hernádi Judit alkotta zsűrit, valamint a nézőket. A négy elődöntős egy-egy, már a korábbi adásokban bemutatott versenyprodukciója mellett egy-egy új dalt, illetve koreográfiát hozott.

A Quantum XXL a Beat Lovers elleni sikeres párbaj koreográfiájával és a Singing in the rain nevű produkciójával kápráztatta el a zsűrit és a nézőket. Juhász Marci a Csillag születik válogatásán először előadott, Ha kihajtom a libámat kezdetű népdalt, valamint egy újabb saját számát, a Hurrikánt adta elő. Szirota Jennifer a Negyela Bernadettel vívott párbajdalát, a Summer Time-ot hozta el és Jennifer Hudson-tól a One Night Only-t. Mészáros János Elek szintén a korábbi párbaj dalát, a Nessun Dorma-t énekelte el, emellett az A csitári hegyek alatt dalt is előadta.

A négy elődöntős mellett az e heti sztárfellépők között szerepelt a 2011-es Csillag születik döntőse, a népszerű harmonika virtuóz Szabó Ádám, aki a tehetségkutató 2009-es szériájának duójával, a Kávészünettel adott elő közösen egy dalt. Rajtuk kívül napjaink egyik legfelkapottabb fiatal hazai sztárja, Fluor Tomi is fellépett, méghozzá az Indigó Utcával karöltve.

A Csillag születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján Juhász Marcinak kellett búcsúznia, így kialakult a végső döntő mezőnye. Eldőlt, hogy a múlthéten utolsóként továbbjutó Szirota Jennifer, valamint a Quantum XXL és Mészáros János Elek küzdhet meg jövő szombaton a tehetségkutató első helyéért és a műsor értékes fődíjaiért.

2 hozzászólás

  1. Sztárparádé lesz a Csillag születik fináléjában. A 2012-es Csillag születik utolsó adásában, a végső döntéskor a showműsor idei szériájának három finalistája mellett több hazai sztár is fellép a tehetségkutató színpadán. Szombaton a végső döntővel, vagyis a fináléval zárul az idei Csillag születik. A három finalista, Szirota Jennifer, Mészáros János Elek és a Quantum XXL mellett fellép a Csillag születik Dance All Stars csapata, melyet a korábbi szériák legsikeresebb táncosai, az Appril Project, a Bad Boyz, a No Comment és a 4 For Dance tagjai alkotnak. A színpadra lép még Geszti Péter és a Gringo Sztár, valamint Kocsis Tibor, a 2011-es X?Faktor győztese, aki Janicsák Vecával, a 2010-es X?Faktor legjobb női hangjával duettezik. A döntősök ráadásul ezúttal nemcsak egyéni, hanem meglepetés sztár vendégeikkel közös produkciókat is előadnak. A 2012-es Csillag születik végső döntője szombaton 19:30-tól látható az RTL Klub műsorán.