ZETApress

hírportál

Plazmamentes folytatás

Plazma számára befejeződött a verseny. Már csak öt produkció állhatott az RTL Klub Csillag születik színpadára, közülük azonban Plazmának szombaton volt az utolsó ? versenybeli ? fellépése a tehetségkutató show-műsor 2012-es évadában. A múlthetihez hasonlóan már csak egy kieső volt.

A Csillag születik Top5 versenyzője ezúttal két-két önálló és egy közös produkcióval állt színpadra, hogy meggyőzze a Pokorny Lia, Hajós András, Hernádi Judit és Puzsér Róbert alkotta zsűrit és természetesen a nézőket is. Szirota Jennifer két, stílusban elég távol álló dallal érkezett: az AC/DC-től a Back In Black-et, míg Kovács Katitól az Add már uram az esőt című klasszikust adta elő, egy rendhagyó feldolgozás formájában.

Mészáros János Elek ezúttal is operát énekelt, méghozzá Luciano Pavarotti: O sole mio-ját és Puccini: Tosca levél áriájából egy részletet. Németh Zoltán Plazma a Létem és a csoda című saját szerzeményeivel igyekezett szavazatokat szerezni, míg a Quantum XXL Simon?s World és Ice Ice Baby című koreográfiájával nyűgözte le a zsűrit. Juhász Marci a Megrakják a tüzet kezdetű népdalt, majd a Belezavarodom című saját számát adta elő, nagy sikerrel.

Az eredményhirdetés előtt a népszerű tehetségkutató színpadára a The Kolin nevű zenekar állhatott. A Csillag születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján Plazmának kellett búcsúznia, így jövő héten már csak János, Marci, Jennifer és a 7 táncos küzdhet azért, hogy bejusson a tehetségkutató nagy fináléjába és június 2-án megnyerje a műsor értékes fődíjait.

2 hozzászólás

  1. Puzsér Róbert nagyot csalódott Plazmában. A zsűritag szerint a rapper feladta küldetését, és inkább a népszerűségre hajt. A kritikus a Cool TV CSISZ című műsorában értékelte először a Csillag születik ötödik élő show-ját. Juhász Marci új életet kezdett párjával, Istenes Bencének mesélt magánéletéről. A tehetség és menyasszonya elárulták, hogyan kezelik a Csillag születikkel járó felhajtást és a Marci után érdeklődő hölgyrajongókat. Mészáros János Elek továbbra is párt keres. A Csillag születik operaénekese kirobbanó formában van, diétájának köszönhetően rengeteg pluszkilótól szabadult meg, nővére pedig azt is elárulta, milyen hölgyek jelentik az ideált Elek számára.