ZETApress

hírportál

Fogynak a csillagok

Tegnap már csak egy kieső volt s a Prügyi Duó búcsúzott a Csillag születik 2012 mezőnyéből. Egyéni produkciókkal és duettekkel léptek színpadra a 2012-es Top6-os mezőny versenyzői. A kiscsillagok mellett színpadra lépett Varga Viktor, a 2009-es széria döntőse Angunnal, a francia sztár-énekesnővel.

A Top6 versenyzői első körben egy-egy közös produkcióval igyekeztek meggyőzni a Pokorny Lia, Hajós András, Hernádi Judit és Puzsér Róbert alkotta zsűrit. A sort a Quantum XXL és Plazma nyitotta egy rendhagyó egyveleggel, MC Hammer: U can?t touch this dalát dolgozták fel, amelyre a Csillag születik szabad-szájú rappere saját szöveget írt, aktívan bevonva a táncos srácokat. Borsod megye büszkeségei, vagyis a Prügyi Duó Juhász Marcival állt össze Caramel: Ne ébressz fel című száma kedvéért, majd Szirota Jennifer Mészáros János Elekkel Sarah Brightman és Andrea Bocelli klasszikusát, a Time to say goodbye-t énekelte magyarul.

Az egyéni előadások során a Prügyi Duó Stevie Wonder-től az Isn?t she lovely című dalt, Mészáros János Elek Andrea Bocelli-től a Canto della terra-t adta elő. A Quantum XXL tagjai ezúttal az Elvis nevű koreográfiájukkal léptek színpadra. Szirota Jennifer Janis Joplin-tól a Try-t, míg Németh Zoltán Plazma Viszlát című saját dalát rappelte el, Juhász Marci pedig Deák Bill Gyula tanácsára az István a király rockoperából a Szállj fel szabad madár című részt énekelte el.

A múlt hetivel ellentétben már csak egy kieső volt: a Csillag születik mezőnyétől a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján a Prügyi Duónak kellett búcsúznia, így jövő héten már csak öten küzdhetnek a műsor fődíjaiért: az autóért, az utazásért és a 12 milliós pénznyereményért.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Plazmamentes folytatás | ZETApress

Szóljon hozzá!