ZETApress

hírportál

Benji elbúcsúzott

Burgess Benjinek tegnap véget ért a Megasztár. A 8. fordulóban Farkas-Jenser Balázs mellett várta Bereczki Zoli döntését. A 42 éves hetes ? csakúgy, mint a múlthéten Mester Tamás ? megint Balázst juttatta tovább.

Sztár-duettek és szépségkirálynő-jelöltek voltak a Megasztár 6-ban! Különleges adást láthattunk pénteken a tv2-n: a versenyben lévő énekesek a hazai könnyűzenei élet sztárjaival énekeltek duetteket, Burgess Benji szólóprodukciójában színpadra léptek A Szépségkirálynő döntősei is, az est sztárvendége pedig Rúzsa Magdi volt.

A Megasztár 8. döntőjében a szóló dalok mellett sztár-duettekkel is színpadra álltak a még versenyben lévő énekesek. Szakos Andrea Szekeres Adriennel, Talán Attila Csipával, a Hooligans frontemberével, Burgess Benji Hiennel, a Megasztár 4 döntősével énekelt. Farkas-Jenser Balázs Majkát, az ózdi fenegyereket kapta partneréül, míg Radics Gigi Dolhai Attilával lépett a közönség elé.

Az esti adásban több énekes is köszöntötte az édesanyját a holnapi Anyák napja alkalmából. Szép nőkből sem volt hiány, Burgess Benjit irigyelhették a férfiak: szóló produkciójában A Szépségkirálynő 21 legszebb lánya is közreműködött. A döntő sztárfellépője Rúzsa Magdi, a Megasztár 3 győztese volt.

A dalok elhangzása után a közönség első körben Radics Gigit és Talán Attilát juttatta tovább. Claudia elmondta, hogy ez nem a szavazatok sorrendjében történt. A folytatásban Szakos Andi kapott a nézőktől újabb lehetőséget. A színpadon maradt két fiú közül mind a négy zsűritag Balázst látta jobbnak. A jövő héten már mind a négyen felkészítenek valakit, akivel közös produkciót is elő kell majd adniuk. A tv2 Megasztár hivatalos Facebook-oldalán hétfőn 10 órától Benji videóchat-en válaszol a rajongók kérdéseire és ő közvetíti pénteken a 9. élő döntőt!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Balázs is elköszönt | ZETApress

Szóljon hozzá!