ZETApress

hírportál

Holnaptól újabb Csillag születik

Tavaly a Csillag születik elképesztő sikereket ért el. 2011-ben a televíziós márkák versenyében az X?Faktor és a ValóVilág után a harmadik legnépszerűbb volt a kereskedelmi korcsoport körében. Így érthető, hogy sokan megirigyelték az elmúlt széria felfedezettjeinek sikereit, legyőzték bátortalanságukat és jelentkeztek az idei Csillag születikbe ? tudatta a Sajtóklub.

Minden eddiginél többen jelentkeztek a Csillag születik 2012 válogatójára. Januárban több ezren érkeztek az RTL Klub székházába az előválogatókra. ? Minden várakozásunkat felülmúlta a jelentkezők száma. Ez is bizonyítja, hogy mennyire sikeres ez a formátum. Már most rengeteg tehetséggel találkoztunk, így idén is olyan embereket és produkciókat tudunk bemutatni a Csillag születikben, amelyeket a nézők eddig még nem láthattak ? nyilatkozta Losonczi László, a műsor egyik főszerkesztője. ? A Csillag születiket korábban azért találtuk ki, mert szerettük volna feléleszteni ? modern változatban visszahozni a képernyőre ? a Ki mit tudot. Idén rengeteg újdonsággal készülünk ? tette hozzá a főszerkesztő.

Tavaly tavasszal hétről-hétre több millió nézőt ültetett le a képernyők elé a tehetségkutató műsor. A győztes, László Attila, valamint a döntősök ? például Szabó Ádám harmonikás és az Appril Project ? keresett előadókká váltak. Egy nagy változás hamar napvilágot látott a tehetségkutatóval kapcsolatosan, méghozzá a műsorvezetők személye. Ördög Nóra műsorvezető társa ezúttal Lilu lesz. Korábban egyébként még nem volt példa arra Magyarországon, hogy egy ekkora volumenű műsornak női műsorvezető párosa legyen. Már a zsűri személye is publikus. A műsor két háziasszonya: Ördög Nóra és Lilu ezúttal a szerdai Csak csajokban is együtt szerepelt. A két csinos műsorvezető több kulisszatitkot is elárult a szombaton kezdődő tehetségkutatóról.

A Csak csajokban Ördög Nóra izgatottan vallott arról, hogy már nagyon várja az első adást, ugyanis teljesen a műsor hatása alá kerültek a felvételek alatt Liluval. Nóra a tavalyi Csillag születikkel ellentétben ezúttal lemondott a szerkesztői feladatokról: ? Most először nem tudtam semmit a versenyzőkről, így szűz füllel és szemmel hallgattam, illetve néztem az egyes produkciókat. Nagyon jó érzés volt rácsodálkozni a rengeteg különleges és tehetséges indulóra ? mondta.

Nóra azt is elárulta, hogy a zsűri és a versenyzők miatt is egy szó jellemzi igazán a 2012-es Csillag születiket: az őrültség. A tehetségkutató show-műsor ítészeiről pedig elmondta az őszinte véleményét. ? Szerintem mindenki megtalálta a helyét és hozza a saját személyiségét. Ha bármit is gondolok egy versenyzőről, akkor azt furcsa mód Hernádi Judit rögtön ki is mondja a produkció értékelésénél, ami nagyon megdöbbentő volt számomra. Pokorny Lia pedig szívből jóságos és figyelt a megérzéseire, nem mellesleg imádom a hangját. Puzsér Robi pedig kíméletlen, néha talán igazságtalan, de mindig őszinte.

Lilu is megosztotta a Csak csajok nézőivel, hogy mik az első benyomásai a zsűriről: ? Puzsér Robi egyszerűen hihetetlen, megdöbbentően őszinte! Hajós András briliáns, mint mindig, Hernádi Juditnak rendkívüli megérzései vannak, Pokorny Lia pedig bájos és imádni való. Alapvetően mind a négy zsűritag nagyon érdekes karakter, együtt pedig rendkívül izgalmasak ? mondta. A 2012-es Csillag születik holnap este fél 8-kor kezdődik, rögtön a Fókusz Plusz után.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Tegnaptól új Csillag születik | ZETApress

Szóljon hozzá!